Nikola Otašević - profesionalni košarkaš, a amaterski fudbaler: Nema lepšeg osećaja od gola za Siti! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.04.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna priča čeka vas u novoj epizodi Nižih liga.

Nikola Otašević - profesionalni košarkaš, a amaterski fudbaler: Nema lepšeg osećaja od gola za Siti! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Nikola Otašević

Nikola Otašević godinama je vodio dvostruki život i paralelno gradio karijeru na košarkaškim i fudbalskim terenima!

Republika

Subotom je bio profesionalni košarkaš, a nedeljom amaterski i niželigaški fudbaler. Subotom je išao u Moraču, Pionir, Gripe i ostale hale širom regiona, a nedeljom u Užice, Vranjane, Kremnu i na fudbalske terene okružne lige. Evrokup, regionalna, pa beton liga...

U vreme kada je nosio dres podgoričke Budućnosti Otašević je nastupao i za FK Siti iz Užica, klub koji je osnovao sa svojim prijateljima. U novoj epizodi Nižih liga koju možete pogledati na Jutjub kanalu Republika News, čeka vas neobična priča o fudbalskoj karijeri Nikole Otaševića i zaista posebnom klubu po imenu Siti.

Kako je zbog nižih liga odložio transfer u Budućnost, koje probleme je imao sa Dejanom Radonjićem zbog fudbala, da li mu je draže da postigne koš za pobedu ili gol i mnoge druge zanimljive anegdote čekaju vas u novoj epizodi Nižih liga.

Takođe, možete videti i čuveni pogodak koji je postigao u Vranjanima i radovanje u stilu legendarnog Dragana Mancea! Uživajte, imate i u čemu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading