KRALJICA TIJANA BOŠKOVIĆ POSLE RUŠENJA POLJSKE: "Pokazale smo ko je Srbija"!

Autor:

Sport

21.08.2023

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korektor Srbije brojala do 30.

KRALJICA TIJANA BOŠKOVIĆ POSLE RUŠENJA POLJSKE: "Pokazale smo ko je Srbija"!

Foto: Starsport

Tijana Bošković

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije gazi redom na Evropskom prvenstvu na krilima najbolje igračice Tijane Bošković.

Najbolja odbojkašica planete, naime, blistala je u novoj pobedi i nad najtežim rivalom u grupi A - selekcijom Poljske. Srpkinje su u trećem kolu slavile rezultatom 3:1 (18:25, 25:13, 25:23, 25:18), a korektor naše reprezentacije postigla je 30 poena. Jovana Stevanović je osvojila devet, a takođe odlična Maja Aleksić dodaje je osam. Na drugoj strani Magdalena Stisjak je brojala do 20, a Martina Lukašik je dodala devet poena.

Aktuelne prvakinje sveta i vice-šampionke Evrope trijumfovale su posle preokreta pošto su izgubile prve set, ali su uspele da zabeleže treći trijumf iz isto toliko mečeva.

- Da, istina je, nismo otvorile utakmicu kako treba. Nije bilo onako kako smo očekivali, bilo je dosta grešaka. Međutim, presudila je naša energija i u nastavku je sve došlo na svoje mesto i bilo bolje. Znali samo da će biti teško, ovo je Evropsko prvenstvo, ali samo pobedile na kraju. Pokazale smo ko je i šta je Srbija - zadovoljna je bila Tijana Bošković.

Naredni meč Srbija igra u sredu, protiv selekcije Mađarske, dok će Poljakinje u utorak izaći na megdan Belgiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading