UNOSI NEMIR PRED OI: Ikodinović REVOLTIRAN izborom barjaktara

Autor:

Sport

05.07.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši vaterpolista i političar u pokušaju vidi zaveru i krivi SNS jer je Olimpijski komitet našoj najboljoj košarkašici dao da nosi simbol Srbije u Tokiju.

RepublikaFoto: youtube.com/novas/printscreen
Danilo Ikodinović

Danilo Ikodinović pokušava da napravi haos u srpskom sportu! Mnogo toga dobrog doneo je Dača Srbiji, braneći njenu čast na sportskom borilištu, ali sada, nakon što je zaplovio u političke vode, nacionalne interese je podredio stranačkim potrebama.

Patriotizam legendarnog vaterpoliste kao da je ostao negde na dnu bazena, pa lične frustracije pokušava da prebaci i među članove našeg olimpijskog tima ispravljajući krive Drine u vezi s izborom barjaktara na Igrama u Tokiju. Biće da Dača ispunjava naređenja partijskog šefa Vuka Jeremića, koji sa svojom Narodnom strankom i partnerima iz opozicije funkcioniše po principu: "Što gore za Srbiju, to bolje za nas".

AKTIVAN NA TVITERU

Naime, Ikodinović je revoltiran zbog činjenice da će zastavu Srbije, umesto njegove višegodišnje partnerke Maje Ognjenović, kapitena naših odbojkašica, poneti košarkašica Sonja Vasić. Danilo je na Tviteru osuo paljbu po vladajućoj SNS, dovodeći na samo sebi znan način naše sportske uzdanice s politikom.

Foto: Starsport
Sonja Vasić

- Zastavu nose Filip Filipović, apsolutno zasluženo, i Sonja Vasić, zasluženo, ali preko reda. Sportisti bi trebalo da budu birani po svojim zaslugama - osvojeni trofeji, broj nastupa za reprezentaciju, ponašanje na terenu i van njega. E to bi tako moralo da bude, ali u Srbiji nije jer su snsovci i to uspeli da degradiraju i da u sportu budu promovisani samo oni za koje oni kažu - napisao je Ikodinović na Tviteru.

JEFTINI POLITIČKI POENI

Ruku na srce, 99 odsto razumne Srbije ne bi imalo ništa protiv ni da Maja Ognjenović nosi zastavu. Isti procenat stanovnika Srbije je to rekao i za Vasićevu, osim Ikodinovića i malog broja njegovih političkih istomišljenika. On nije osporavao zasluge Vasićeve, koja je na leđima iznela zlato za Srbiju na nedavno završenom Evrobasketu i na istom ponela titulu MVP, ali je jeste unizio, ubacujući je u blato koje sam pravi radi jeftinih političkih poena.

- Sonji svaka čast, navijao sam i navijaću iz sveg srca za devojke. Jedini problem jeste što je Maja po trofejima, broju nastupa za reprezentaciju i broju učešća na OI ispred - napisao je Ikodinović.

Očigledno mu nije bitno to što je Vasićeva sa Srbijom, kao naša najbolja košarkašica, osvojila zlata na Evropskim prvenstvima 2015. i 2021, bronzu 2019, te bronzu na Olimpijskim igrama u Riju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Second hand

05.07.2021 13:07

Ministar sporta sa bezbroj afera!!! To nije nigde normalno na svetu, tako da nista ne moze da nas iznenadi!?..

First hand

05.07.2021 22:56

Koliko je ovaj Blic postao smece, to je tesko i opisati. Uspesi Maje Ognjenovic koje treba istaci: 1. olimpijsko srebro 2. svetsko zlato i bronzi 3. dva evropska zlata, srebro i bronzu 4. srebro sa svetskog kupa 5. dve bronze sa svetskog grand prija 6. bronza sa Evrolige Proglasena je nekoliko puta za najboljeg tehnicara. Skoro dve decenije igra za reprezentaciji. Kapiten je poslednjih 7-8 godina (od kad je Jelena Nikolic prestala da igra). Poslednjih 10 godina igra za najbolje svetske klubove. Najplaceniji transfer tehnicara u istoriji zenske odbojke. Sa svakim klubom poslednjih 10 godina osvojila ligu ili kup, ili oba. Osvojila svetsko klupsko prvenstvo. Igrala finale Lige samoiona ove godine. Dominira na terenu. Ambasador evropskog prvenstva u Beogradu. Ambasador Sportskih igara mladih. Promiter sporta. Sekretar odbora CEVa (evropska odbojkaska federacija), clan radne grupe FIBA (na lreslog ostalih odbojkasica). Svetski tehnicar kakvog Srbija mize da sanja u narednih 5 generacija. 4. nastuo na OI. Zena je vise uvinila za srpsku odbojku neko i sam Terzic ili Boricic. I to da joj urade... Kad sunse vratile sa svetskog molili su je da ne prestaje... obecavali kule i gradove... i sad savez da je ovako ne zastiti a Olimpijski komitet da je ovako ponizi? Ja da sam na njenom mestu spakovao bih kofere i otpisao i Maljkovica, i Boricica, i Gajica i Terzica. Sram da ih bude. Umesto da se odmara na nekoj plazi sa svojim suprugom... ove dozivljava sve to i jos da je tamo neko piskaralo Blica proziva. Ko god da si nek te bude sram toga sta si napisao/la. Majo uzmi medalju i isoraj se po svima... stace svi oni pred tebe ponovo, pa nek im zastavom mase neko drugi... ti im reci zbogom!