SAVIĆ PRELOMIO: Srbija bez ZLATNOG DELFINA putuje u Tokio!

Autor:

Sport

04.07.2021

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se selektor povodom odluke.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije Dejan Savić

Selektor Srbije Dejan Savić odlučio je da "delfini" na Olimpijske igre odu bez dugogodišnjeg reprezentativca Miloša Ćuka.

Srbija nastavlja bez Ćuka, Viktora Rašovića (27), Lazara Dobožanova (25) i Gavrila Subotića (25).

Ovi igrači su u ovom trenutku najbolji i konkurišu za olimpijski sastav. Zadovoljan sam pripremama i nastavljamo dalje sa ovakvim izborom. Nema tu šta da se obrazlaže ili objašnjava, idemo dalje sa najvišim ambicijama - rekao je Savić sa sajt Vaterpolo saveza Srbije. 

RepublikaFoto: Starsport
Bez Ćuka u Tokiju

Pred Srbijom je pripremni turnir za Olimpijske igre u Beogradu od utorka do četvrtka (protiv Francuske i Španije), a ovih 17 igrača biće deo šireg sastava za Tokio.

Branislav Mitrović, Gojko Pijetlović i Dimitrije Strajo Rističević (golmani), Filip Filipović, Dušan Mandić, Nikola Dedović, Đorđe Vučinić, Milan Aleksić, Sava Ranđelović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Strahinja Rašović, Duško Pijetlović, Nemanja Vico i Đorđe Lazić.

Ćuk je član "A" reprezentacije od 2011. godine, a posle propuštenih Olimpih igara u Londonu bio je standardan, posebno u eri Dejana Savića od 2012.

Sa reprezentacijom je osvojio četiri zlatne medalje na Evropskom prvenstvu, tri odličja na Svetskim prvenstvima, osam na završnim turnirima Svetske lige (sedam zlata) i ima navedeno zlato iz Rija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading