PREOKRET! BOGDANOVIĆ PROPUŠTA OLIMPIJSKE IGRE? Oglasili se iz KSS!

Autor:

Sport

04.07.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao odgovor na pitanje koje muči košarkašku Srbiju.

RepublikaFoto: Starsport
Srpski bek Bogdan Bogdanović

Funkcioner KSS Nenad Krstić najavio je da ipak postoje naznake da će bek Atlante Bogdan Bogdanović braniti boje Srbije na Olimpijskim igrama. Naime, spekulisalo se da će odlični šuter zbog duge sezone i problema sa povredom propustiti Tokio, ali Krstić očekuje preokret.

Mislim da delujemo okej s obzirom na to kakve su okolnosti. Naravno, ima još prostora za napredak. Jučerašnja utakmica je delovala ohrabrujuće i mislim da smo spremni za večerašnji duel. Svi se nadamo, uvek kažem da treba ići korak po korak, ali to je definitivno naš primarni cilj. Ne mislim da je olakšavajuća okolnost, igrači moraju da se odmore, ali svi znamo koliki je ulog. Svi sportisti, ne samo košarkaši, sanjaju o igranju na Olimpijskim igrama. Veliki je ulog i mislim da ovi igrači koji su tu ne razmišljaju o umoru, već samo o tome kako da dođu to tih Olimpijskih igara - ocenio je Krstić za "RTS" tok kvalifikacionog turnira u Beogradu, a zatim je upitan da li ima naznaka oko Bogdanovićevog igranja za reprezentaciju.

RepublikaFoto: Starsport
Optimističan oko Bogdana - Nenad Krstić

- Ima, da (naznaka da će igrati). Nismo znali, želimo Bogdanu da igra finale i osvoji NBA prvenstvo, a isto tako želimo i da bude deo našeg tima. Znam da je selektor Kokoškov u stalnom kontaktu sa njim - jasan je bivši centar.

Podsetimo, Bogdanovićeva Atlanta je eliminisana u finalu plej-ofa Istoka od Milvokija, što dodatno povećava šanse da se on ipak nađe među putnicima za Tokio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading