TRI GODINE ŽENA MU NIJE DOZVOLILA DA JE VIDI GOLU! Onda joj je upao u kupatilo dok se tuširala i ISTINA JE ISPLIVALA! DOTUČEN!

Autor: Republika

Lifestyle

04.07.2021

12:32

Iznenada se sve promenilo u njihovom braku i jedan Englez kaže čezne da ponovo vidi svoju suprugu nagu.

pixabay.com

Sve je počelo pre tri godine kada smo dobili drugo dete. Supruga je iznenada prestala da se pojavljuje gola preda mnom i kada vodimo ljubav uvek gasi svetlo. U ostalim prilikama nikada ne skida pidžamu – započinje muškarac svoju priču i traži savet od psihoterapeuta:

Ranije je sve bilo drugačije. Uživala je da me izaziva, redovno je nosila oskudni veš, a omiljena zabava je bila da mi stavi do znanja da ne nosi gaćice.

Pokušao sam da nekoliko puta razgovaram sa njom o tome, ali ona bi uvek počela da viče na mene i da me naziva seksualnim manijakom! Ne znam u čemu grešim, jer ona je ljubav mog života, ali sve ovo počinje da me nervira – iskren je on.

Ona je moj najbolji prijatelj i nije mi jasno zašto ne smem da je vidim golu. Jednog dana nisam više mogao da izdržim, i poput pomahnitalog tinejdžera sam uleteo u kupatilo dok se tuširala. Pokušala je da stavi peškir oko sebe, ali ja joj nisam dozvolio. Kroz suze me je molila da izađem napolje a meni nije bilo jasno u čemu je problem – priznaje Britanac.

Kada je videla da ne želim da izađem, uhvatila se za stomak i rekla mi: Da li si ovo želeo da vidiš, moj otromboljeni stomak ili moje opuštene grudi? Ja nisam znao šta da radim i posramljeno sam izašao napolje – zaključio je on.

Odgovor terapeuta

Veoma je važno da ona od vas čuje koliko vam nedostaje da je vidite nagu kao i da i dalje mislite da izgleda sjajno – a to najmanje ima veze sa seksom.

Takođe, deluje mi da ona oseća i pritisak tokom vođenja ljubavi.

 

 

Komentari (0)

Loading