PANTER LUPIO ŠAMAR ANĐUŠIĆU! Kaboklo SVE usnimio!

Autor:

Sport

08.01.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobra atmosfera u timu Željka Obradovića.

PANTER LUPIO ŠAMAR ANĐUŠIĆU! Kaboklo SVE usnimio!

Foto: Starsport

Gust raspored u Evroligi i AdmiralBet ABA ligi nastavlja se za Partizan. Vremena za odmor i šalu nema mnogo, ali provtimci crno-belih uspevaju da iskoriste svaku priliku da se "sprdaju".

Partizan je pobedio Krku poprilično lako za vikend, ali nakon velikog poraza od Zvezde Meridianbet traži povratak na pobedničke staze u utakmici 20. kola elitnog košarkaškog takmičenja - Evrolige.

Izabranici Željka Obradovića idu na noge jednoj od najboljih ekipa u Evropi trenutno - Fenerbahčeu.

Crno-beli će imati težak posao u Istanbulu, ali, sudeći prema snimcima sa aerodroma, atmosfera u timu je na vrhunskom nivou, baš kao što je to bio slučaj i tokom prošle sezone, ali i od početka aktuelne.

Na TikTok nalogu kluba objavljen je video usnulog Danila Anđušića, očigledno umornog zbog čestih odigravanja utakmica, kome je dremka ipak bila pogrešna odluka u datom momentu.

Kapiten Kevin Panter je odlučio da se našali sa saigračem tako što mu je lupio "ćušku", koja ipak nije mnogo iznenadila srpskog beka. Sve to je snimio i Brazilac Bruno Kaboklo.

Panter je imao nešto manju minutažu nego inače protiv slovenačkog tima u utakmici regionalne lige za vikend kako bi bio što odmorniji za susret sa Fenerom. Kaboklo je zabeležio deset poena za isto toliko minuta provedenih na terenu, dok je "nastradali" Anđušić za 17 minuta postigao šest poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading