ZEK "KORLEONE"! Ledej ZAPRETIO Fenerbahčeu? Košarkaš Partizana najavio svoj POVRATAK!

Autor:

Sport

08.01.2024

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana oglasio se na svom "Instagram" profilu.

ZEK "KORLEONE"! Ledej ZAPRETIO Fenerbahčeu? Košarkaš Partizana najavio svoj POVRATAK!

Foto: Starsport

Zek Ledej i Uroš Trifunović

Košarkaš Partizana, Zek Ledej, vraća se u ekipu posle povrede zbog koje je propustio večiti derbi. Odustvo krilnog centra se i te kako osetilo u duelu sa Crvenom zvezdom Meridianbet, ali deluje da će biti spreman da pomogne timu u narednom izazovu u Evroligi protiv Fenerbahčea. 

Pored potvrde da će putovati za Istanbul, Ledej je postavio misterioznu objavu na svoj "instagram" profil, koja govori o motivaciji Amerikanca pri povratku na parket. 

Naime, Zek je okačio sliku Al Paćina iz kultnog filma "Kum II", u kojoj ozloglašeni Majkl Korleone izlazi pred senat, ne bi li zastrašio svoje protivnike u zaveri protiv njega. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Slika sa "story" objave Zeka Ledeja

Pored toga da bivši igrač Žalgirisa poseduje obavezno filmofilsko znanje, ova objava govori još neke stvari. Pre svega, pokazuje motivaciju Amerikanca da se vrati na parket i pomogne svojoj ekipi, ali možda i način da zastraši svoje naredne protivnike u Evroligi. 

Ukoliko je Ledejeva želja barem upola kao što je to slučaj sa filmskim junakom Majklom Korleoneom, Fenerbahče neće imati mnogo čemu da se nada protiv Partizana u utorak. 

Gostovanje crno-belih odigraće se od 18.30 časova u okviru 20. runde Evrolige. Iako se Zekov povratak već vidi kao siguran, ekipi neće biti u stanju da pomogne Alen Smailagić, kao i od ranije povređeni Aleksa Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading