ODLAZAK IZ PARTIZANA MU PRIJA: "Biser" NASTAVLJA DA DOMINIRA u Americi!

Autor:

Sport

08.01.2024

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan fenomenalna partija..

ODLAZAK IZ PARTIZANA MU PRIJA: "Biser" NASTAVLJA DA DOMINIRA u Americi!

Foto: Starsport

Savo Drezgić

Kao "bomba" odjeknula je vest da je Savo Drezgić napustio redove Partizana. Biser srpske košarke odlučio je da se otisne "preko bare", a napredak će potražiti na "DME Akademiji" na Floridi.

Ovo je košarkaški program u kom se mladi igrači pripremaju za odlazak na koledž, a Drezgić je od samog starta pokazao da kvalitetom odskače od vršnjaka!

Nakon fantastičnog prvog meča u SAD protiv Oranžvila, kada je njegov tim slavio rezultatom 92:67, a ovaj 17-godišnjak bio nadomak tripl-dabla sa  15 poena, 10 asistencija, osam skokova, dve ukradene lopte, nastavio je u istom ritmu.

Ponovo je poneo epitet igrača meča, a ovoga puta je postigao 19 poena, uz tri skoka i po dve asistencije i ukradene lopte.

Treba istaći da su u publici bili predstavnici prestižnih košarkaških koledža kao što su Kentaki i Kanzas, a sigurno je da su Drezgića upisali u svoju "knjižicu".

Savo je jednostavno previše dominantan u svojoj generaciji, a iskustvo treniranja i igranja na vrhunskom nivou, sa starijim saigračima u Partizanu donelo mu je mnogo prednosti.

Savo je za Partizan debitovao na Kupu Radivoja Koraća 2023. godine, a bio je u sastavu crno-belih i na tri utakmice ove sezone.

 

 

Priliku je dobijao u AdmiralBet ABA ligi, a pokazao je raskošan talenat.

Uporedo je Drezgić igrao i za mladi tim crno-belih, a u juniorskoj ligi je pružao neke blistave partije.

Odlučio je da sreću potraži u Americi, a ovaj potez će mu doneti preko potrebne minute za dalji košarkaški razvoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading