REPUBLIKA NA TRENINGU PARTIZANA: VUKČEVIĆ POGODIO JARAMAZA LOPTOM, PA GA LJUBIO "DA PROĐE"! Urnebesna scena u Areni! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.01.2024

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno raspoloženje vlada među crno-belima pred večiti derbi.

REPUBLIKA NA TRENINGU PARTIZANA: VUKČEVIĆ POGODIO JARAMAZA LOPTOM, PA GA LJUBIO "DA PROĐE"! Urnebesna scena u Areni! (VIDEO)

Foto: Republika

Košarkaši Partizana sutra od 20 časova gostuju Crvenoj zvezdi Meridianbet u okviru 19. kola Evrolige, a večiti derbi i spektakl u beogradskoj Štark Areni na programu je od 20 sati.

Naš portal Republika prisustvovao je treningu crno-belih prvotimaca, a jedna urnebesna scena je obeležila finalne pripreme pred duel sa večitim rivalom. Naime, Tristan Vukčević je šutirao, a lopta se odbila od obruč i tom prilikom pogodila u glavu Ognjena Jaramaza.

Mladi košarkaš je ubrzo prišao da se izvini plejmejkeru crno-belih uz poljubac, a naša kamera je to zabeležila.

Na videu takođe možete videti kako se novo pojačanje Partizana Džejlen Smit priprema za duel sa Zvezdom Meridianbet.

Podsetimo, na sutrašnjem meču neće biti Zeka Ledeja, a videćemo hoće li izabranici Željka Obradovića vođeni dobrom hemijom nadomestiti njegov izostanak i slaviti.

Upravo je trener Partizana istakao da očekuje dobru utakmicu.

Utakmica više u Evroligi, ali protiv najvećeg mogućeg protivnika za nas, Crvene zvezde. Izgleda, u dobrom trenutku i za njih i za nas. Oni su odigrali odličan meč protiv Fenerbahčea, mi protiv Asvela. Nadamo se da će biti dobra utakmica - rekao je Obradović i potom saopštio loše vesti za "grobare":

Svi su dobro sem Zeka Ledeja koji nije trenirao, Trifunović je počeo da radi, Aleksa takođe malo sa loptom, ali mislim da će biti isto kao protiv Asvela.

Crno-beli su pred svojim navijačima pobedili u prvom ovosezonskom derbiju.

- Igrači poznaju koševe, ovaj ambijent, biće malo drugačije ovog puta. Treba biti koncentrisan, znamo šta je naš posao - rekao je Obradović i posebno nahvalio jednog košarkaša rivalske ekipe:

- Igra odlično. Već u ovim godinama pokazuje dozu zrelosti, koja je neuobičajena. Lično mislim da će sledeće godine biti veoma visoko plasiran na NBA draftu. Sigurno da je veliko pojačanje za Zvezdu, izuzetno dobro i pametno igra, zaključio je trofejni stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading