NIJE IGRAO PROTIV FENERA, A DA LI ĆE BITI SPREMAN ZA DUEL SA PARTIZANOM? Sferopulos OTKRIO ŠTA je sa MITROVIĆEM!

Autor:

Sport

03.01.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi znaju koliko znači crveno-belima.

NIJE IGRAO PROTIV FENERA, A DA LI ĆE BITI SPREMAN ZA DUEL SA PARTIZANOM? Sferopulos OTKRIO ŠTA je sa MITROVIĆEM!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekaće u četvrtak od 20.00 časova ekipu Partizana u okviru 19. kola najelitnijeg evropskog takmičenja. Četvrti večiti derbi u Evroligi je pred nama, a euforične zvezdaše zanima hoće li se jedan od najkonstantnijih pojedinaca ove sezone Luka Mitrović vratiti na teren za duel sa crno-belima.

Centar crveno-belih je doživeo povredu na susretu protiv Panatinaikosa, kada je u prvi mah izuzetno zabrinuo sve navijače, jer je morao van terena. Ubrzo je pristigla vest da povreda nije ozbiljnije prirode, ali se Mitrović ipak nije našao u sastavu Janisa Sferopulosa protiv Fenerbahčea. Svi ljubitelji košarke znaju koliko centar znači sastavu crveno-belih, pa navijači željno iščekuju njegov povratak na teren.

Republika

Foto: star sport

Mitrović protiv Panatinaikosa

Janis Sferopulos je pred meč sa večitim rivalom govorio o njegovoj situaciji.

- Malo je danas trčao, sutra će šutirati. Danas je uglavnom radio individualno. Ne sa timom. Sutra će raditi sa timom. Sutra pred meč ćemo odlučiti da li će igrati ili ne, rekao je Sferopulos.

Posebne reči hvale imao je za Nikolu Topića.

- Jako sam srećan što je Nikola tu sa nama. Već smo diskutovali o tome što smo ga doveli nazad. Rekao sam par puta da računam na njega. Bio sam fokusiran na njega, pratio sam ga. I veoma sam srećan što je tu sa nama. On je spreman da igra Evroligu. To je najvažnije za mene, zadovoljan je bio trener crveno-belih.

Potom se i osvrnuo na ključ pobede nad Partizanom u četvrtak.

- U nekim delovima utakmice je bila odlična (odbrana). Moram da kažem da smo isti tip odbrane igrali i u nekim prošlim utakmicama, kao protiv Fenera ovde, kao sa Realom ovde. Izgubili smo taj meč, ali smo bili defanzivno vrlo dobri. Moramo da nastavimo da igramo isti tip odbrane, da stavimo telo napred, da igramo pametno. Da igramo odbranu da napravimo neorganizaciju u njihovom napadu, zaključio je grčki strateg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading