TRENER BUDUĆNOSTI VERUJE U TRIJUMF: Možemo pobediti SVAKOG!

Autor:

Sport

15.12.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Podgoričana je sa velikim optimizmom govorio i predstojećem okršaju sa Partizanom.

TRENER BUDUĆNOSTI VERUJE U TRIJUMF: Možemo pobediti SVAKOG!

Foto: Starsport

Andrej Žakelj

Košarkaši Partizana dočekaće u subotu (21.00) podgoričku Budućnost u okviru 12. runde AdmiralBet ABA lige. Crno-beli se nalaze u dobroj formi. U Evroligi su uspeli da nanižu četiri trijumfa, a treba očekivati da se dobro raspoloženje transponuje i na obaveze u šampionatu Jadrana. 

Sa druge strane, gosti su poraženi u prethodnom kolu Evrokupa i nalaze se na jednoj poziciji ispod mesta koje omogućava nastavak takmičenja. 

U susret utakmici sa Partizanom samouvereno je govorio Andrej Žakelj, trener Podgoričana.

- Moja očekivanja su ta da mi nešto promenimo i da mi reagujemo na pravi način. Moramo biti fokusiraniji i energičniji u odnosu na prošlu utakmicu, to je najbitnije što se mene i mog tima tiče u ovom momentu - izjavio je Žakelj.

Foto: Starsport

Andrej Žakelj

Ekipa Budućnosti ulazi u meč izjednačena na tabeli sa beogradskim crno-belima, što ne umanjuje činjenicu da se Partizan, kao aktuelni šampion i učesnik Evrolige, smatra izrazitim favoritom. I pored toga, Žakelj veruje u pobedu svog tima i mogućnosti koje imaju. 

- Mi znamo ko je Partizan, imaju četiru uzastopne pobede u Evroligi, tako da tu nema puno reči da se gubi. Mi moramo da se bavimo svojom igrom, svojim načinom i pristupom. Pripremićemo se taktički koliko možemo. Želim da ponovim još jednom, sa energijom i voljom za pobedom možemo pobediti svakog, bez toga nikog - podvukao je stručnjak. 

Podsetimo, Partizanu će u goste doći i Jogi Ferel. On se u minulim mesecima pominjao kao potencijalno pojačanje crno-belih. Amerikanac je praktično bio završen posao, ali se odjednom čitav transfer raspao i Ferel je završio u Budućnosti. Sa novim pojačanjem, Budućnost će pokušati da brejkom ostavi Partizan iza sebe na tabeli AdmiralBet ABA lige.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading