VELIKA ČAST ZA SRBINA! Jokićev citat osvanuo ispred škole u Americi

Autor:

Sport

06.11.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokić totalno zaludeo Amere

VELIKA ČAST ZA SRBINA! Jokićev citat osvanuo ispred škole u Americi

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić, jedan od najboljih srpskih košarkaša, i dalje se uspešno kotira u svetu košarke. Njegove izjave i mudrosti se prepričavaju iz dana u dan, a jedna osnovna škola u SAD je otišla korak dalje i na ulazu postavila jedan od njegovih citata kako bi motivisala svoje đake.

Škola u Koloradu, postala je viralna zahvaljujući jednoj fotografiji koju je podelio novinar Denver Nagetsa, Harison Vind. Na ulazu u školu, na travnjaku, stoji natpis koji glasi: "Asistencija čini dvoje ljudi srećnim - Nikola Jokić". Ovaj citat, koji je zapravo misao slavnog košarkaša, još jednom je potvrdio njegovu veličinu i uticaj na ljude.

Jokić je prošle sezone vodio Denver Nagetse do titule u NBA ligi, a ove sezone je po običaju superiorno krenuo i pokazao da se njegov tim nalazi u užem izboru za osvajanje novog prstena. Na svakom meču ostvaruje dabl-dabl, a često mu je samo jedna asistencija falila da kompletira tripl-dabl. Ovaj srpski košarkaš pokazuje da je timski igrač i da mu je važnije da svojim saigračima omogući uspeh, nego da se ističe individualnim dostignućima.

Svoju decu bih rado slao u ovu školu, izjavio je Harison Vind u svom komentaru na društvenim mrežama. Verovatno se i ostali roditelji u SAD pitaju kako da njihova deca postanu poput Nikole Jokića - uspešni, mudri i skromni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading