JOKIĆ POKORIO ČIKAGO! DOVELI CRNOGORCA DA IH SPASI, NIKOLA OBRISAO POD NJIM! Još jedna dominacija srpskog košarkaškog asa - "Džoker" ne prestaje da oduševljava! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.11.2023

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera pobedili su Čikago rezultatom 123:101, a Nikola Jokić je odigrao još jednu fantastičnu utakmicu.

JOKIĆ POKORIO ČIKAGO! DOVELI CRNOGORCA DA IH SPASI, NIKOLA OBRISAO POD NJIM! Još jedna dominacija srpskog košarkaškog asa - "Džoker" ne prestaje da oduševljava! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Denver Nagetsi su upisali impresivnu pobedu nad Čikago Bulsima rezultatom 123:101, a srpski košarkaš Nikola Jokić je ponovno briljirao, ostavljajući sve bez daha svojim izvanrednim igrama.

Kao što se desilo i prethodne noći u susretu protiv Dalas Maveriksa, srpski centar je gotovo ostvario još jedan tripl-dabl. Na kraju utakmice, njegova statistika obuhvatala je 28 poena, impresivnih 16 skokova i devet asistencija. Pogađao je iz igre sa efikasnošću od 9/16, uključujući i trojku iz tri pokušaja, dok je sa slobodnih bacanja bio savršen sa 9/9. Osim toga, Jokić je ostvario tri ukradene lopte, što dodatno naglašava njegovu svestranu igru. Tokom svojih 33 minuta provedenih na terenu, Nagetsi su ostvarili impresivnu prednost od 33 poena.

Iako su se Denver Nagetsi suočavali sa izazovima tokom prvog poluvremena i imali zaostatak od 53:51, treća četvrtina donela je preokret. Ekipa iz Kolorada briljirala je u drugom delu igre i pokazala svoju superiornost, na kraju dolazeći do ubedljive pobede.

Jedna od potencijalno zabrinjavajućih vesti za navijače Denvera je povreda plejmejkera Džamala Mareja, koji je na terenu proveo samo deset minuta. Međutim, ekipa Nagetsa uspela je da kompenzuje njegovo odsustvo i ostvari važnu pobedu.

Denver Nagetsi sada imaju izvanredan učinak od šest pobeda i samo jednog poraza u dosadašnjem toku sezone, dok je Čikago Bulsima pribavio peti poraz u sedam odigranih mečeva.

U poraženom timu, crnogorski reprezentativac Nikola Vučević je prednjačio, vodeći direktni duel sa Nikom Jokićem. Postigao je 19 poena, dok je dodatno doprineo sa sedam skokova i tri asistencije.

Denver Nagetsi nastavljaju da impresioniraju svojim izdanjima, a Nikola Jokić ostaje ključni igrač koji ih vodi ka velikim uspesima u ABA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading