DRAMA U HAMBURGU SE NASTAVLJA: Otac na aerodromu još drži ćerku kao taoca, OVAJ POTEZ PREGOVARAČA mogao bi da spasi živote!

Autor:

Svet

05.11.2023

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni 12 sati otkako je otpočela, talačka kriza na aerodromu u Hamburgu nije okončana

DRAMA U HAMBURGU SE NASTAVLJA: Otac na aerodromu još drži ćerku kao taoca, OVAJ POTEZ PREGOVARAČA mogao bi da spasi živote!

Foto: Tanjiug/AP

Aerodrom je još zatvoren budući da se sa piste ne mrda tridesetpetogodišnji muškarac turskog porekla, koji u automobilu drži ćerku kao taoca.

Haos je započet u subotu uveče kada je muškarac automobilom marke “audi” bez registarskih tablica probio zaštitnu ogradu i izašao na pistu.

On se automobilom parkirao direktno ispod aviona koji je trebalo da poleti.

Sandra Levgrun, portparolka policije rekla je za Bild da je policija sa muškarcem pregovarala celu noć na turskom, da se pregovori nastavljaju i da je pozadina incidenta očigledan spor u vezi sa starateljstvom nad detetom.

Pregovarači su celu noć pokušavali da muškarca odvrate od najgorih namera ali nisu uspeli. On je tako pozicioniran na aerodromu u automobilu da niko i da hoće ne može da mu neopaženo priđe i spasi devojčicu.

Zbog toga je, kako navode nemački mediji, u ovom momentu jedino moguće rešenje ubediti ga snagom reči i voljom da se sam preda.

Neposredno pre nego što su naoružanog muškarca primetile snage bezbednosti na aerodromu, supruga je alarmirala policiju. Ona je upozorila službenike da njen muž juri na aerodrom sa detetom.

Navodi se da je otac, Turčin (35) iz Donje Saksonije, u subotu uveče navodno ukrao dete od majke.

On je prošao automobilom kroz barijeru na teren aerodroma i dva puta je pucao u vazduh iz oružja, a zatim iz vozila bacio dve zapaljene boce, rekao je portparol policije.

Policija je saopštila da niko nije povređen, dok je aerodrom objavio da je trenutno zatvoren za poletanja i sletanja, preneo je Rojters.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading