NAORUŽAN MUŠKARAC UPAO NA TERMINAL AERODROMA! Drži DECU kao TAOCE!

Autor:

Svet

04.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati muškarac je uznemirio javnost nakon što je navodno probio zaštitnu barijeru na aerodromu u Hamburgu i započeo svoj put ka pisti.

NAORUŽAN MUŠKARAC UPAO NA TERMINAL AERODROMA! Drži DECU kao TAOCE!

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Kako se saznaje, muškarac je bio naoružan i u automobilu "Audi" su se nalazila i deca. Ovaj incident je izazvao paniku među putnicima, zbog čega je aerodrom trenutno blokiran, a putnici se evakuišu.

Prema prvim informacijama, policija je odmah reagovala i poslala helikoptere na aerodrom, kako bi se što pre uhvatio uznemirujući muškarac. Ova situacija je i dalje u razvoju, a nadležni organi su pozvali građane da ostanu smireni i da ne dolaze u blizinu aerodroma.

Međutim, ono što je najzanimljivije u celoj ovoj situaciji jeste da se muškarac navodno nalazi sa decom u automobilu. Za sada nema informacija o njihovom odnosu, ali se može pretpostaviti da je reč o otmičaru ili nekoj vrsti porodičnog nasilja.

Situacija na aerodromu je i dalje napeta i u toku je potraga za muškarcem i njegovom porodicom. Policijski helikopteri nadleću aerodrom i patroliraju okolinom u potrazi za sumnjivim automobilom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading