PRVI SNIMCI DRAME NA AERODROMU U HAMBURGU: Naoružani muškarac probio barijeru sa decom u kolima, letovi obustavljeni (VIDEO)

Autor:

Svet

04.11.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljiva drama odigrala se danas na aerodromu u Hamburgu kada je muškarac, navodno naoružan, audijem probio zaštitnu barijeru kod Terminala 1 i krenuo prema pisti.

PRVI SNIMCI DRAME NA AERODROMU U HAMBURGU: Naoružani muškarac probio barijeru sa decom u kolima, letovi obustavljeni (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@MarcoZitzow

 Prema nezvaničnim informacijama, u vozilu se nalazila i dvoje dece. Supruga osumnjičenog je pozvala policiju i prijavila da muž sa decom u kolima juri ka aerodromu, nakon što je prethodno viđen u blizini terminala.

Prizor koji je zatekao putnike na aerodromu bio je zastrašujući - letovi su obustavljeni, a putnici su bili evakuisani kako bi se sprečila eventualna opasnost. Na licu mesta su se nalazile brojne policijske ekipe koje su blokirale čitavo područje, a angažovani su i helikopteri kako bi se što pre rešila ova dramatična situacija.

 


Za sada nisu poznati detalji o motivima osumnjičenog i njegovoj porodici, kao ni o eventualnom oružju koje je navodno imao u svom posedu. Na snimcima koji kruže društvenim mrežama može se videti kako specijalci okružuju čitavo područje, dok su putnici evakuisani na sigurno.

 

Foto: twitter/printscreen/@MarcoZitzow

 

 


Ova dramatična situacija na aerodromu u Hamburgu pokazuje koliko je važno da se policija brzo i efikasno odazove na poziv za pomoć, kako bi se sprečila eventualna opasnost po živote ljudi. Nadamo se da će se situacija što pre rešiti i da će svi putnici biti bezbedni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading