MISTERIOZNA POJAVA U DVORIŠTU DOMAĆICE KOD POŽEGE! Svi se pitaju šta se krije iza ZASTRAŠUJUĆEG KRUGA u travi! JOŠ NEOBIČNIJE JE ŠTO SAMA U NJEMU NIČE JEDNA STVAR! (FOTO)

Autor:

Vesti

12.05.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susednom Kosjeriću, na livadama sela Suvo Vrelo, primećeni su slični neobični prstenovi poznati kao "majdanski krugovi", ali niko još nije uspeo da um utvrdi poreklo.

MISTERIOZNA POJAVA U DVORIŠTU DOMAĆICE KOD POŽEGE! Svi se pitaju šta se krije iza ZASTRAŠUJUĆEG KRUGA u travi! JOŠ NEOBIČNIJE JE ŠTO SAMA U NJEMU NIČE JEDNA STVAR! (FOTO)

Foto: RINA

U selu Zdravčići kod Požege, domaćica Ljiljana Kostić doživela je iznenađenje kada je primetila neobičan krug u travi na livadi u svom dvorištu. Ovaj fenomen se pojavio samo jednom i i dalje je prisutan, ne prestajući da izaziva čuđenje.

Ljiljana je prvo pomislila da je reč o tragovima veštačkog đubriva, ali nakon pažljivijeg posmatranja, shvatila je da to nije slučaj. Na mestu gde se krug nalazi, trava je znatno jača i vidljiva čak i nakon košenja. Još neobičnije je to što samo u tom krugu konstantno rastu pečurke, dodatno uvećavajući misteriju ovog fenomena.

Republika

Foto: RINA

Misteriozni krug u dvorištu Ljiljane Kostić

 

Iako uzrok nastanka ovog neobičnog kruga još uvek nije poznat, Ljiljana sumnja da je povezan sa nedavnom olujom koja je pogodila njihovo područje. Seća se kako je munja osvetlila dvorište tokom oluje, a krug se pojavio neposredno nakon toga. Ova neobjašnjiva veza između munje i formiranja kruga dodatno intrigira meštane.

- Spremala se kiša i jako je grmelo u daljini, ja sam u jednom trenutku ugledala kako je samo ona jedna "svetlica" od munje zasijala u mom dvorištu. Kada sam se prisećala, shvatila sam da se krug nepsoredno posle toga pojavio - objasnila je Ljiljana za RINU.

Republika

Foto: RINA

Misteriozni krug u dvorištu Ljiljane Kostić

 

Interesantno je da ovo nije jedinstvena pojava u ovom kraju. U susednom Kosjeriću, na livadama sela Suvo Vrelo, primećeni su slični neobični prstenovi poznati kao "majdanski krugovi".

Meštani ovog kraja tvrde da su ovi krugovi prisutni već duže vreme, ali ni oni ne mogu da objasne njihovo poreklo. Prema rečima meštana, ovi neobični krugovi se pojavljuju u proleće, a okolna i zelena trava dodatno ističe njihov oblik. Postoji uverenje da su ovi krugovi povezani sa nekim vrstama energetskih polja, ali detalji ove pojave i dalje ostaju misterija.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading