OBRADOVIĆ OGORČEN PORAZOM! Trener Partizana PROGOVORIO o Panterovoj NULI! Ko treba da MUĆNE glavom i kakve STRAHOTE gleda!

Autor:

Sport

23.10.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branilac titule je posle dramatične završnice izgubio od Mege, što mu je bio prvi poraz u novoj sezoni AdmiralBet ABA lige.

OBRADOVIĆ OGORČEN PORAZOM! Trener Partizana PROGOVORIO o Panterovoj NULI! Ko treba da MUĆNE glavom i kakve STRAHOTE gleda!

Foto: Starsport

Autokošem Uroša Trifunovića, crno-beli su ostali bez bodova, iako su uspeli da na kraju sustignu ogromnu prednost domaćina.

Nije krio ogorčenje zbog trećeg uzastopnog neuspeha Željko Obradović, pa je na konferenciji imao zamerki na račun svojih izabranika:

- Prvo da čestitam Megi na zasluženoj pobedi, bez obzira na način kako je završeno. Ubacili su u zadnjim desetinkama koš, ali u odnosu na sve viđeno verovatno su zaslužili. Izuzetno mlako, postava sa kojom sam počeo, to je bila najbolja postava protiv Olimpijakosa, sada su počeli kako su počeli. Na 20 razlike za Megu smo počeli da igramo, tad smo se vratili, pokazali želju, to je jedino pozitivno. Ostalo sve mnogo negativno i za analizu. Zbog čega pojedinci imaju pristup utakmici na način na koji imaju - rekao je Obradović na početku izlaganja.

Na pitanje šta je bio problem u tom prvom poluvremenu usledio je sledeći odgovor:

Republika

Foto: Starsport

 

- Mogao bih da pričam, ali bi onda dugo trajalo. Sve ono što je bitno u košarci, od prve odbrane sa tri polaganja protivnika, niko ne želi da napravi faul, da odigra agreisvnije u odbrani. Sporo kretanje u napadu. Principi odbrane se apsolutno nisu poštovali. Igrači koji u situaciji gde nemamo nijedan faul, primaju pet lakih poena, iščuđavaju se, gledaju se. Da li treba još nešto?

Kapiten tima Kevin Panter završio je meč sa nula poena.

- Šta da kažem? Odigrao je slabu utakmicu, to je evidentno. Kevin je predan, odan, nadam se da ćemo mu pomoći da izađe iz ove situacije, da ne izgleda više ovako kako je izgledao.

U toku dana dolazi i do "reza" u NBA ligi, pa će dosta igrača biti slobodno. Da li će biti pojačanja?

- Ja bih strašno voleo da ovi koji su tu budu pojačanja, da malo "mućnu" glavom, da shvate da treba da igraju košarku, da ljudi koji su došli u halu, da je njima stalo. To je važnije od bilo kakvog pojačanja. Bavim se timom i svim ovim strahotama koje gledam, nemam vremena da se bavim pojačanjima - istakao je Željko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading