DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU: Nemanja Bjelica ponovo u Crvenoj zvezdi Meridianbet!

Autor:

Sport

12.09.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar drugi put na Malom Kalemegdanu.

DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU: Nemanja Bjelica ponovo u Crvenoj zvezdi Meridianbet!

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica i zvanično je novi košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, potvrdio je ovaj klub na društvenim mrežama.

 - Bivši košarkaš Crvene zvezde, reprezentativac Srbije, MVP Evrolige i osvajač NBA lige, Nemanja Bjelica vratio se svojoj kući i potpisao u utorak ugovor sa crveno-belima! - napisali su crveno-beli na zvaničnoj Tviter stranici kluba.

Podsetimo, Bjelica je u Zvezdu Meridianbet došao 2008. godine, iz malo poznatog austrijskog kluba Traškišen Lajonsa.

Posle dve sezone na Malom Kalemegdanu prešao je u Vitoriju i potpisao za Baskoniju, a onda se preselio u Fenerbahče.

Odatle se otisnuo "preko bare" i zaigrao u NBA, potpisavši za Minesotu, dok je tokom karijere nastupa za Sakramento, Majami i Golden Stejt, a sa Golden stejt Voriorsima osvojio je i šampionski NBA prsten.

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica u crveno-belom dresu

Prethodne godine se vratio na Stari Kontinent i postao član Fenera, u kome je već igrao 2015. godine, kada je osvojio jedinu evroligašku titulu u istoriji ovog kluba. Ipak, povredio se u dresu reprezentacije Srbije, posle koje je pauzirao sedam meseci, pa se na parket vratio tek u martu, ali je odigrao svega nekoliko mečeva u dresu istanbulskog kluba.

Na taj način, Nemanja je postao deseto pojačanje Zvezde Meridianbet, a pre njega su na Mali Kalemegdan stigli i Dejan Davidovac, Miloš Teodosić, Marko Simonović, Adam Hanga, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Giedraitis, Šabaz Nejpir, odnosno Jago dos Santos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading