ČOVIĆ RAZGALIO DELIJE: Zvezda Meridianbet NAPADA TITULU Evrolige!

Autor:

Sport

12.08.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli navijači su čekali ove reči.

ČOVIĆ RAZGALIO DELIJE: Zvezda Meridianbet NAPADA TITULU Evrolige!

Foto: Tanjug

Nebojša Ćović

Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde Meridianbet, bio je gost u jutarnjem programu na TV Prva.

Tom prilikom govorio je pričao o bitnim košarkaškim temama u Srbiji, a između ostalog, pričao je i o timu za narednu sezonu, a spomenuo je da će crveno-beli pokušati da osvoje trofej u Evroligi.

- Zvezda Meridianbet je napravila dobar tim. Videćemo da li ćemo još neko pojačanje dovesti. Imamo iskusnog trenera i stručni štab. Naš cilj je plasman na F4 Evrolige i da osvojimo sve druge trofeje, ali i da napadnemo trofej Evrolige. Naravno da je selekcija pojačana, ali biće pojačana i ulaganja. Mi smo jedini tim koji vrlo transparentno objavljuje svoje finansija i zahvalni smo državi - izjavio je Čović.

Foto: Starsport

Nebojša Čović, prvi čovek crveno-belih

Zatim je i pričao o problemu vezanim za Superkup elitnog takmičenja na Jadranu.

- Zvezda Meridianbet je za 12 sezona osvojila 22 titula, a kraj prethodne sezone je bio ružni cirkus. Zvezda Meridianbet preispituje svoje stavove u regionalnoj ligi. Šta to znači? Kada je reč o Superkupu AdmiralBet ABA lige, Zvezda Meridianbet je raspoložena da ga igra, predložila je termin i on je usvojen. Nakon toga su se delegati vratili i odredili stari termin koji se poklapa sa seminarom trenera Evrolige, a mi ne želimo da igramo bez trenera.

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde Meridianbet će u novu sezonu Evrolige ući sa poptuno drugačijim timom u odnosu na prošlu godinu, pošto je na Mali Kalemegdan stiglo već devet novih košarkaša.

Prvi je u Beograd došao Dejan Davidovac, a za njim su u ekipu Duška Ivanovića stizali i Miloš Teodosić, Adam Hanga, Marko Simonović, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Giedraitis, Šabaz Nejpir i Jago dos Santos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading