ČOVIĆ ŠOKIRAO SRBIJU: Kampaco je imao ponudu GRADSKOG RIVALA, evo i kako je REAGOVAO!

Autor:

Sport

22.07.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Crvene zvezde Meridianbet izneo je nepoznate tvrdnje.

ČOVIĆ ŠOKIRAO SRBIJU: Kampaco je imao ponudu GRADSKOG RIVALA, evo i kako je REAGOVAO!

Foto: Starsport

Kampaco i Naneli

Nebojša Čović dao je opširan intervju portalu Jurohups u kom se dotakao brojnih zanimljivih tema vezanih za dešavanja u Crvenoj zvezdi Meridianbet.

O mnogima smo već pisali i više informacija pročitajte OVDE, a Čović je, između ostalog, otkrio i da je Fakundo Kampaco imao ponudu gradskog rivala pre odlaska u Real iz Madrida!

Kampaco je izabrao da se vrati u Real i ispoštovali smo njegovu odluku, on je sjajan čovek koji je dobio dosta ljubavi od naših navijača zbog svog posvećenog zalaganja, od kluba i saigrača. Mislim da ta njegova odluka nije samo ekonomske prirode, nego i zbog komforta i njegove porodice. Poštujemo to. Činjenica je da smo uspostavili jaku relaciju možda bude bitna u tome da se vrati jednog dana. On je dobio i veoma unosnu ponudu da igra za gradskog rivala, ali je odbio pre nekoliko dana. Bez razmišljanja je odbio. Želim mu puno sreće, zdravlja i uspeha u Realu - rekao je Čović, pa se dotakao Vildoze:

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco protiv Partizana

 

- Što se tiče Luke, imao je veoma turbulentnu sezonu u svakom smislu, ali je dobro startovao, a nakon toga su ga uzele povrede i neki problemi koji su mu sklonili fokus, nevezane za košarkaški teren. Luka je Argentinac koji je ostavio trag u Zvezdi, koji je dobio veliku ponudu od Panatinaikosa koju nismo mogli da izjednačimo i to je to. Zvezda je izgradila imidž kluba koji može svojim igračima da podigne višestruko cenu, da im podigne i obnovi karijeru. Podsetiću vas na Lorenca Brauna, Bilija Berona i na mnoge druge. Slično je i sa Lukom. Želim mu sve najbolje u Panatinaikosu.

Podsetimo, u letnjem prelaznom roku Crvena zvezda Meridianbet dovela je devet košarkaša (Dejan Davidovac, Marko Simonović, Miloš Teodosić, Adam Hanga, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Gedraitis, Šabaz Nejpir i Jago Mateus dos Santos), dok su crno-bele pojačali Mateuš Ponitka i Ognjen Jaramaz. Ipak, Partizan ima za čim da žali jer je ostao bez potencijalno najvećeg pojačanja - Nikole Mirotića!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zufer

09.08.2023 11:03

Hahahahaha....prepošteni i uvrk istinu govoreći Nebojša SPS