EVROLIGA POTVRDILA? Zvezda Meridianbet završila najveće pojačanje ovog leta?

Autor:

Sport

06.07.2023

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači crveno-belih su se ovome nadali.

EVROLIGA POTVRDILA? Zvezda Meridianbet završila najveće pojačanje ovog leta?

Foto: Starsport

Koreografija Delija

Evroliga je nedavno potvrdila da će sastav elitnog evropskog takmičenja za narednu sezonu biti nepromenjen, što znači da će Srbija ponovo imati dva predstavnika - Crvenu zvezdu Meridianbet i Partizan.

Navijači najvećih srpskih klubova zbog toga sa nestrpljenjem čekaju da vide poteze kluba između dve sezone, odnosno ko će sve stići na Mali Kalemegdan i u Humsku.

Za sada, u crveno-belu familiju se vratio Dejan Davidovac, dok je ugovor produžio Luka Mitrović, a kod "parnog valjka" su nove potpise stavili Kevin Panter, Zek Ledej i Aleksa Avramović.

Što se odlazaka tiče, oba tima su izgubila po jednog važnog igrača, jer su u Panatinaikos otišli Luka Vildoza i Matijas Lesor.

To su osnovne informacije kada su u pitanju Zvezda Meridianbet i Partizan, a na zvaničnom sajtu Evrolige se može videti jedna vrlo zanimljiva stvar.

Naime, kada se uđe na stranicu Crvene zvezde Meridianbet, u rosteru se nalazi šest igrača. To su Nemanja Nedović, Dejan Davidovac, Dalibor Ilić, Luka Mitrović, Miroslav Raduljica, kao i Fakundo Kampaco.

Republika

Foto: Printscreen/euroleaguebasketball.net

Sastav Crvene zvezde Meridianbet na sajtu Evrolige

S obzirom na to da se u sastavu nalazi Davidovac koji je nedavno stigao u klub, kao i Mitrović koji je tek produžio ugovor, ovo bi mogla da bude potvrda vesti kojoj su se sve delije nadale, da će Argentinca gledati u crveno-belom dresu i naredne sezone.

Tome u prilog ide i sastav na stranici Partizana, pošto je u rosteru trio koji je nedavno produžio ugovore.

Crno-beli na sajtu Evrolige trenutno imaju 11 košarkaša, a to su: Danilo Anđušić, Aleksa Avramović, Savo Drezgić, Jam Madar, Kevin Panter, Đorđije Jovanović, Alen Smailagić, Uroš Trifunović, Tristan Vukčević, Balša Koprivica i Zek Ledej.

Republika

Foto: Printscreen/euroleaguebasketball.net

Sastav Partizana na sajtu Evrolige

Nova sezona Evrolige počeće 5. oktobra, a fajnal-for je na programu do 24. do 26. maja u Berlinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Doca

09.07.2023 14:38

Braduljica je još u klubu?