ŠTA ĆE REĆI DELIJE? Novak se SLIKAO sa igračem koga u Zvezdi NE PAMTE po dobrom!

Autor:

Sport

21.05.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as uživo pratio derbi švajcarskog prvenstva između Serveta i Jang Bojsa.

ŠTA ĆE REĆI DELIJE? Novak se SLIKAO sa igračem koga u Zvezdi NE PAMTE po dobrom!

Foto: Instagram.com/internazionalibnlditalia/printscreen

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se u Ženevi, gde će u sredu odmeriti snagu sa Nemcem Janikom Hafmanom na ATP turniru iz serije 250.

Nole će na dan svog 37. rođendana odmeriti snagu sa nemačkim predstavnikom, a dan ranije gledao je derbi švajcarskog prvenstva između Serveta i Jang Bojsa, u kome su "mladi dečaci" trijumfovali 1:0 i kolo pre kraja odbranili šampionsku titiulu.

Tom prilikom, Đoković se fotografisao sa igračima tima iz Berna, Darjanom Malešom i Filipom Ugrinićem. Zanimljivo da je ovaj drugi bio strelac za svoju ekipu protiv Crvene zvezde na Marakani (1:1) u 2. kolu Lige šampiona.

 

 

Istovremeno, Novak je dobio dres Serveta kao poklon, da bi potom usledio selfi sa Malešom i Ugrinićem.

Ono što je posebno interesantno da Darjan Maleš i Filip Ugrinić imaju srpske korene, ali su obojica odbili da nastupaju za reprezentaciju Srbije, već su izabrali švajcarski nacionalni tim.

Podsetimo, Đoković još nije osvojio trofej u novoj sezoni, posle eliminacija na Australijan openu od Janika Sinera i u Rimu, gde ga je zaustavio kasniji finalista Alehandro Tabilo iz Čilea.

Ženeva će Noletu poslužiti kao generalna proba za drugi Grend slem u sezoni na Rolan Garosu, gde brani titulu osvojenu prošle sezone. Najbolji u istoriji je prethodne godine savladao s maksimalnih 3:0 u finalu Norvežanina Kaspera Ruda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading