U HUMSKOJ PRELOMILI! Partizan odredio PAPRENU cenu za Saldanju!

Autor:

Sport

21.05.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac može da napusti crno-bele uz veliku obeštećenja.

U HUMSKOJ PRELOMILI! Partizan odredio PAPRENU cenu za Saldanju!

Foto: Starsport

Napadač Partizana, Mateus Saldanja, predstavlja "suvo blago" crno-belih u predstojećem letnjem prelaznom roku.

"Parni valjak" očekuje značajnu zaradu od potencijalnog transfera brazilskog fudbalera, a cena koju su postavili za njegov odlazak iznosi čak 15.000.000 evra, što je informacija koju su dobili svi zainteresovani klubovi i agenti.

U Humskoj se računa na to da će Saldanja, nakon letnjih priprema i učešća na turniru u Moskvi protiv jakih protivnika, ponovo dostići nivo forme koji je imao tokom jesenjeg dela sezone. Važno je napomenuti da je cena ovog fudbalera zimus bila procenjena na iznos od šest do 12.000.000 evra, i to bez učešća na evropskoj sceni.

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

Saldanja je ove sezone za Partizan odigrao 38 utakmica u svim takmičenjima, ostvarivši impresivan učinak od 18 postignutih golova i pet asistencija. Njegova uloga u timu je nezamenljiva, a njegove veštine su od ključnog značaja za uspeh ekipe.

Brazilac je svojim igrama i postignutim rezultatima stekao je značajnu reputaciju u fudbalskim krugovima. Njegova sposobnost da donosi rezultate na terenu čini ga izuzetno traženim igračem na tržištu, a njegova cena od 15.000.000 evra odražava njegovu vrednost i uticaj u evropskom fudbalu.

Očekuje se da će letnji prelazni rok doneti nove razvoje u vezi sa budućnošću Mateusa Saldanje, dok će Partizan biti na mukama kako bi odgovorio na interesovanje klubova koji žele brazilskog asa u svojim redovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading