ŠOK! OGNJEN JARAMAZ TUŽIO PARTIZAN! Bek besan na Željka Obradovića, NEVEROVATNO šta je zamerio treneru

Autor:

Sport

21.05.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je jasnije zašto se nije naigrao na nedavnim mečevima i zašto ne igra kako se od njega očekuje.

ŠOK! OGNJEN JARAMAZ TUŽIO PARTIZAN! Bek besan na Željka Obradovića, NEVEROVATNO šta je zamerio treneru

Foto: Starsport

Rasulo u Partizanu, Ognjen Jaramaz tužio je klub u kojem igra. Prema ekskluzivnom saznanju Republike, bek crno-belih prijavio je tim iz Humske Asocijaciji evroligaških igrača (ELPA) zbog trenera Željka Obradovića!

Prema saznanjima našeg portala, iskusni bek se odlučio na neverovatan potez zbog metoda rada najboljeg trenera Evrope, koji je osvojio čak devet titula prvaka Starog kontinenta. Jaramazu je zasmetalo kako i kada im Obradović zakazuje treninge, odnosno termini kada košarkaši moraju da budu u hali. Ono što je ostalo nedorečeno u prijavi, a što će Ognjen verovatno morati da objasni na eventualnom saslušanju, ako do njega dođe, ili u dopuni dokumentacije, je to da li je Žoc držao treninge previše rano, previše kasno, ili je možda držao igrače u hali duže nego što je to predviđeno i uobičajeno.

S druge strane, Partizan nam je potvrdio da je Jaramaz kontaktirao ELPA, ali drugim povodom, te da su nesuglasice rešene i da problema sa Ognjenom nema.

Republika

Foto: Starsport

Nije se naigrao ni opravdao poverenje: Ognjen Jaramaz

 

Imajući ovo u vidu, sada je mnogo jasnije zašto se Jaramaz nije naigrao u finišu ove sezone. On nije potpuno precrtan iz ekipe, verovatno kako javnosti ne bi bilo evidentno da postoji problem i da se ekipa ne bi dodatno poljuljala tokom odlučujućih borbi u Evroligi i AdmiralBet ABA ligi. Međutim, minutaža koju je Ognjen dobijao je bila mizerna, a čak i kada je igrao nije imao mogućnost da nešto ozbiljnije doprinese.

Naime, Jaramaz je u Evroligi odigrao samo 22 od 34 utakmice, a nije ga bilo na poslednje tri kada se lomilo da li će Partizan u plej-of ili ne. Takođe, Ognjen nije bio u timu u finalnoj seriji protiv Crvene zvezde na Jadranu, kao ni za duele protiv Budućnosti i Igokee, ali ni u poslednja dva susreta ligaškog dela. Kao izgovor je poslužila povreda.

Imajući u vidu ove podatke, tužbu, kao i to da mu ističe ugovor, nema sumnje da je Jaramaz završio ovu epizodu u Partizanu. U minuloj sezoni je u AdmiralBet ABA ligi odigrao 22 meča sa prosekom od četiri poena za 16,2 minuta u igri. U Evroligi je igrao na 22 meta takođe i imao prosek od 3,2 poena za nešto manje od 13 minuta po susretu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Milica

21.05.2024 20:15

Pa ti ohrabruj decu da se bave sportom u Srbiji