SAZNAJEMO: Evo zašto Nedović ne ide na Mundobasket - razlog je NEOČEKIVAN!

Autor:

Sport

10.08.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Crvene zvezde Meridianbet neće putovati sa ekipom u Aziju.

SAZNAJEMO: Evo zašto Nedović ne ide na Mundobasket - razlog je NEOČEKIVAN!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović u dresu reprezentacije Srbije

Nemanja Nedović, košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, neće biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću na predstojećem Mundobasketu, koji počinje za nešto više od dve nedelje.

Mnogo se očekivalo od sjajnog beka, posebno sada kada su sa spiska izostali Vasilije Micić i Ognjen Jaramaz, međutim, Nemanju ipak nećemo gledati na šampionatu sveta.

Spekulisalo se oko razloga Nedovićevog odustajanja, a prema saznanjima portala "Republika.rs", bek Crvene zvezde Meridianbet neće putovati iz ličnih razloga.

Naime, sam Nemanja je tražio da ne ide na Mundobasket, a kao razlog je naveo to što se, prema njegovim rečima, ne uklapa u tim, kao i zato što nije glavom prisutan, što se odrazilo i na njegove loše partije na Akropolis kupu.

Foto: Starsport

Nemanja Nedović u dresu Srbije

Nakon Vasilija Micića, Nikole Kalinića, Nikole Jokića, Vladimira Lučića ovo je još jedan u nizu košarkaša koji neće nositi dres "orlova" na Svetskom prvenstvu, pa je jasno da našu selekciju čeka pakleno težak posao na Svetskom prvenstvu.

Podsetimo, Mundobasket se igra od 25. avgusta do 10. septembra, u Japanu, Indoneziji i na Filipinima. Izabranici Svetislava Pešića igraće u B grupi sa selekcijama Portorika, Južnog Sudana i Kine koju sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević, a mečeve će igrati u Manili. 

U drugoj fazi takmičenja, u koju idu dva prvoplasirana tima iz svake grupe, Srbija se ukršta sa ekipama iz Grupe A u kojoj su Angola, Dominikanska Republika, Filipini i Italija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
SRAM VAS BILO SVE ZNAMO

10.08.2023 23:39

NEDOVIC DOBIO DIREKTIVU KLUBA DA NAPUSTI DRUGOVE. OVO JE NEKA VRSTA BOJKOTA ON TEODOSIC. PETOKOLONASI

Dogovor

11.08.2023 16:29

Petokolonas