IZNENADNI RASTANAK! Oteran zbog NEDISCIPLINE! Klub se odmah OGLASIO!

Autor:

Sport

20.04.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FMP Železnik je značajno smanjio roster, pošto je posle Paulijusa Valinskasa i Nikole Jankovića još jedan igrač napustio "pantere".

IZNENADNI RASTANAK! Oteran zbog NEDISCIPLINE! Klub se odmah OGLASIO!

Foto: Starsport

Reč je o beku Nikoli Manojloviću, koji se iznenada rastao sa klubom iz beogradskog predgrađa.

FMP Železnik je kao razlog prekida saradnje naveo neprofesionalizam i nedisciplinu igrača, o čemu je obrazloženo u saopštenju:

- Manojlović je svoje prve minute u regionalnoj košarci dobio upravo u dresu Pantera i u dve sezone zabeležio 20 nastupa sa značajnom minutažom - sa žaljenjem konstatuju u taboru petoplasiranog tima AdmiralBet ABA lige.

Svoje prve košarkaške korake Nikola Manojlović je napravio u Crvenoj zvezdi, sa kojom je u februaru pre tri godine potpisao prvi profesionalni ugovor.

Foto: Admiralbet ABA liga/FMP

 

Samo sedam meseci kasnije poslat je na pozajmicu u Tamiš, dok je posle toga nastupao za Slodes. U Železnik je došao pred smiraj 2021. godine, da bi "panteri" prethodnog leta u potpunosti otkupili njegov ugovor.

Od početka tekuće sezone u dresu FMP-a upisao je 16 mečeva u regionalnom takmičenju, dok je za 12 minuta provedenih na parketu prosečno beležio 5,5 koševa i 2,6 uhvaćene lopte.

Podsetimo, klub iz Železnika je prethodno objavio kraj saradnje i sa nekadašnjim igračem Partizana Nikolom Jankovićem, kao i Litvancem Paulijusom Valinskasom.

FMP je u dosadašnjem toku AdmiralBet ABA lige ostvario skor od 14 pobeda i 12 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading