DELIJE U ŠOKU! Večiti ZAKOPALI ratne sekire! Mijailović NAVIJA za Zvezdu!

Autor:

Sport

20.04.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana gostovao je u jutarnjem programu RTS-a i odgovarao na zanimljiva pitanja.

DELIJE U ŠOKU! Večiti ZAKOPALI ratne sekire! Mijailović NAVIJA za Zvezdu!

Foto: Starsport

Tom prilikom prvi čovek crno-belih govorio je o učešću u Evroligi, kao i da li Srbija zaslužuje oba večita rivala u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju.

- Sport jeste nauka. Postoji nešto što se zove i sreća i situacija u kojoj ne možete da utičete. Moj stav je potpuno jasan: Želim da oba tima dugo godina igraju u Evroligi. To zaslužuje Srbija, kada pogledate šta je Beograd dao evropskoj košarci - rekao je Ostoja Mijailović za RTS.

Osvrnuo se čelnik Partizana i na jedan detalj koji je mnogima promakao:

- Jednu stvar niko nije primetio. Od svih predstavnika ove sezone u Evorligi, srpski predstavnici imaju zajedno 37 pobeda, a od srpskih predstavnika, jedino španski timovi imaju više pobeda. Svi imaju manje pobeda od nas. Mislim da smo pokazali da smo razbili tu barijeru. Imamo navijače, imamo kvalitetne budžete, timove. Mi jesmo rivali, ali mislim da naš zajednički nastup, naš stav, mora da bude jedinstven, zbog Srbije i naših zajedničkih uspeha - dodao je Mijailović, otkrivši da želi uspehe i Zvezdi.

Republika

Foto: Starsport

 

Prokomentarisao je i reči Novaka Đokovića da je "magična igra pod obručima" sport broj jedan na ovim prostorima.

- Jedan od najboljih sportista sveta Novak Đoković je rekao da je prvi sport u Srbiji košarka. Nije sreća zvezdaša da partizanovci igraju Evroligu i obrnuto - istakao je Ostoja Mijailović.

Košarkaše Partizana već u petak čeka derbi u "Morači", protiv Budućnosti (19.00) u odloženom meču 22. kola AdmiralBet ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading