NANELI MENJA ZANIMANJE? Navijači u ŠOKU, košarkaš Partizana otkrio NOVI TALENAT! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.04.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snašao se veoma dobro u ulozi koja mu je data.

NANELI MENJA ZANIMANJE? Navijači u ŠOKU, košarkaš Partizana otkrio NOVI TALENAT! (VIDEO)

Foto: Starsport

Džejms Naneli za kratko vreme postao je ljubimac navijača Partizana.

Fenomenalni košarkaš, koji se ističe po odličnom šutu za tri poena, ušao je u srca "grobara", a sada se oprobao i u novoj ulozi.

Naime, na snimanju spota za novu pesmu grupe JNA, Džejms Naneli je pokazao zavidno umeće u sviranju bubnjeva. Zatim je uzeo i gitaru u ruke, te pokazao da bi mogao da promeni zanimanje i da ode u muzičare. Ili bar glumce, jer je predstavu izveo "za Oskara".

Pesma pod nazivom "Vraćaju se dani pobede" snimana je u beogradskoj Štark areni, a izaći će simbolično tik pred start plej-of serije Evrolige protiv Reala u Madridu, 25. aprila.

Na snimanju su se okupili svi košarkaši Partizana i trener Željko Obradović, te je ovo bila odlična prilika da se igrači razonode, podignu atmosferu u timu i pripreme za nove izazove koji slede.

Crno-beli će pred meč protiv Reala u top osam fazi Evrolige imati i veoma nezgodno gostovanje u okviru AdmiralBet ABA lige. Četa Željka Obradovića će u petak 21. aprila od 19 časova igrati protiv Budućnosti u Podgorici i nema sumnje da sve ljubitelje košarke očekuje jedan spektakularan meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading