BORIS BEKER IMA RETKU BOLEST: Bivši trener Novaka Đokovića vodi novu životnu bitku

Autor:

Sport

20.05.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemac posle otkaza, bankrota i zatvora u još ozbiljnijem problemu.

BORIS BEKER IMA RETKU BOLEST: Bivši trener Novaka Đokovića vodi novu životnu bitku

Foto: Tanjug/AP

Bivši nemački teniski as Boris Beker (56) nedavno je primećen na plaži u Kostariki sa svojom partnerkom Lilijan de Karvaljo Monteiro (33). Fotografije objavljene u britanskom dejli mejlu izazvale su zabrinutost među fanovima nekada velikog nemačkog tenisera zbog vidljivog stanja njegovog zdravlja.

Beker, koji je uživao uspešnu trenersku karijeru sa igračima poput Novaka Đokovića i Holgera Runea, može se pohvaliti impresivnom igračkom karijerom, osvojivši pobede na Vimbldonu, Australijan openu i US openu. Međutim, to je prošlost, kao i otkazi, bankrot i zatvor jer je Nemcu sada povod za zabritunutost zdravlje. Fotografije Bekera na plaži su podstakle rasprave o njegovom zdravlju, pri čemu su fanovi i željni dobro poznanici izrazili svoju zabrinutost za tenisku legendu. Uprkos izazovima sa kojima se suočava, Beker i dalje privlači pažnju javnosti svojim istrajnim prisustvom u svetu tenisa. Mnogi smatraju da je njegova bolest "teniski lakat", ili lateralni epikondilitis. To uključuje upornu upalu lakta izazvanu produženim preopterećenjem mišića u tom području. Nadimak "teniski lakat" potiče od učestalog preteranog naprezanja koje teniseri doživljavaju u tom delu tela.

 

 

Podsetimo, Beker se posle rastanka sa Đokovićem, Boris se našao u ozbiljnim problemima zbog banktora i pokušaja da proneveri novac, pa je bio i u zatvoru. U međuvremenu je trenirao i Runea, a skrasio se na privatnom planu jer je prošle godine zaprosio Lilijan i par se priprema za njihov nadolazeći brak. Ovo će biti treći brak za bivšeg teniskog šampiona, koji je prethodno bio u braku sa Barbarom Feltus i Lili Kersenberg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO



 

Komentari (0)

Loading