ZVANIČNO: Tandem NAPUSTIO Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

28.12.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FMP je doveo tandem Crvene zvezde.

ZVANIČNO: Tandem NAPUSTIO Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Doskorašnji košarkaši Crvene zvezde Marko Gušić i Nikola Manojlović novi su članovi FMP-a, saopštio je klub iz Železnika.

Kako se navodi, oni su sa Panterima potpisali višegodišnje ugovore.

Manojlović je rođen 14. februara 2002. godine u Novom Sadu. Prošao je mlađe kategorije Crvene zvezde gde je bio i kapiten juniora.

Na ANGT Evroliginom kvalifikacionom turniru u Beogradu bio je i član idealne petorke turnira gde je na najbolji način nagovestio svoj potencijal.

Takođe, nastupao je za reprezentaciju Srbije do 16 godina na Evropskom prvenstvu u Novom Sadu i bio najbolji strelac i skakač ekipe sa prosečnih 14 poena i 5.1 skokom.

Bio je član selekcije Srbije do 18 godina na Evropskom prvenstvu u Grčkoj 2019. godine.

Republika

Foto: kkcrvenazvezda


Marko Gušić je rođen 6. avgusta 2002. godine u Beogradu. Prošao je mlađe selekcije Mladosti iz Zemuna, Mege i Crvene zvezde.

Gušić je sezonu u juniorima propustio zbog teže povrede, a potom je leto proveo sa prvim timom crveno-belih za koje je i debitovao u regionalnom takmičenju.

On pokriva pozicije krila i beka, visok je 202 centimetara.

Za FMP u ovoj sezoni već sa ozbiljnom minutažom u ABA ligi nastupaju Nikola Šaranović (2003 god), Milutin Vujičić (2002) i Marko Pavićević (2001).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bobo

28.12.2021 21:11

Predsednik im je isti pa mogu da se setaju kao knez Mihailovom ulicom!