PREDIVAN GEST CRVENE ZVEZDE: Klub sa Malog Kalemegdana spremio VASKRŠNJE IZNENAĐENJE navijačima! (FOTO)

Autor:

Sport

17.04.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči susreta sa hrvatskim predstavnikom u regionalnom takmičenju.

PREDIVAN GEST CRVENE ZVEZDE: Klub sa Malog Kalemegdana spremio VASKRŠNJE IZNENAĐENJE navijačima! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Crvena zvezda je odlučila da obraduje navijače tokom vaskršnjih praznika. Klub sa Malog Kalemegdana, u sklopu 26. kola AdmiralBet ABA lige, večeras od 20 časova dočekuje Split u dvorani "Aleksandar Nikolić", a objavljeno je pod kojim uslovom će navijači moći besplatno da prisustvuju utakmici.

Uskršnji praznici su i dalje u toku, pa je KK Crvena zvezda odlučio da za utakmicu 26. kola ABA lige besplatno otvori tribinu D za sve roditelje sa decom koji žele večeras da bodre naše crveno-bele i gledaju ovu utakmicu! - stoji na sajtu crveno-belih.

 

 

Izarabnici trenera Duška Ivanovića imali su ogroman vetar u leđa sa tribina u završnici Evrolige, iako su već tada bili dalek od top 8 faze, a sada se nadaju jednakoj podršci i u finišu regularnog dela takmičenja na Jadranu.

Okršaj sa klubom sa obale Jadrana zakazan je za 20 časova, a Zvezda trenutno zauzima drugo mesto na tabeli sa činkom od 20-3, iza vodećeg Partizana koji je na 22-2.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
STA SU SMISLILI

17.04.2023 17:22

Da PIONIR PRAZAN ne zjaji !