BUM! Bobi ISPRED Jokića, osvaja PRESTIŽNU NBA NAGRADU?!

Autor:

Sport

04.04.2023

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije šala, Marjanović je u najužem krugu kandidata.

BUM! Bobi ISPRED Jokića, osvaja PRESTIŽNU NBA NAGRADU?!

Foto: Tanjug/AP

Boban Marjanović

Regularni deo sezone u NBA ligi se bliži kraju.

Dok su sve oči javnosti uprte u borbu za pozicije na tabeli, plasman u plej-of i plej-in, odnosno MVP trku u kojoj Nikola Jokić želi do trećeg uzastopnog priznanja za najkorisnijeg igrača takmičenja, iz senke bi do jedne prestižne nagrade mogao da stigne još jedan Srbin.

U pitanju je Boban Marjanović!

Bobi bi mogao da dobije nagradu za igrača koji je "primer sportiste sa etičkim ponašanjem, fer-plejom i intengritetom na terenu". Iz svake divizije kandiduje se po jedan košarkaš, a Marjanović je ušao u najuži izbor.

 

 

Ovde nema Nikole Jokića, a centar Hjustona za laskavo priznanje NBA lige boriće se sa Bemom Adebajom iz Majamija, Majkom Konlijem iz Minesote, Harisonom Barnsom iz Sakramenta, Džejlenom Bransonom iz Njujorka i Darijusom Garlandom iz Klivlenda.

Ove sezone Boban Marjanović nije puno igrao, te je na ukupno 29 utakmica imao prosečno tri poena, 1,8 skokova i 5,2 minuta po meču. Međutim, mediji U SAD ističu da je Srbin i te kako važan za tim kao mentor mlađim igračima i čovek sa pozitivnom energijom u svlačionici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading