OTKRIVENO! Zbog čega Jokić NE IGRA već tri utakmice? Poznat NAJGORI SCENARIO!

Autor:

Sport

03.04.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denvera, Majk Meloun, govorio je o gorućoj temi.

OTKRIVENO! Zbog čega Jokić NE IGRA već tri utakmice? Poznat NAJGORI SCENARIO!

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Košarkaši Denvera odigrali su fenomenalan meč i savladali su aktuelnog šampiona, Golden Stejt Voriorse, rezultatom 112:110 i pored toga što u sastavu ni na trećoj uzastopnoj utakmici bio dvostruki uzastopni MVP NBA lige, Nikola Jokić.

I pored toga što su Nagetsi sada u sjajnoj poziciji i na korak od prvog mesta zapadne konferencije, navijače brine šta se to dešava sa Jokićem.

Više odgovora pokušao je da donese trener ove ekipe Majk Meloun.

Sviđa mi se činjenica da smo na prvom mestu od sredine decembra, ali ovo je sve usmereno ka plej-ofu i onome šta ćemo tamo uraditi. Znamo da će nam suditi na osnovu toga. Trudimo se da donosimo pametne odluke. Najgori scenario je da Jokić igra i da napravi mnogo veći problem zbog kojeg bi bio odsutan duži vremenski period - otkrio je Meloun.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić propustio je i treći meč uzastopno

 

U odsustvu srpskog centra, Nagetse je predvodio Džamal Marej, koji je u trenutku odluke izblokirao Tompsona. Podsetimo, Klej Tompson promašio je otvorenu trojku za pobedu, a drugi pokušaj izblokirao mu je upravo Marej.

- Znaš da Klej neće promašiti dva puta zaredom, pa sam skočio što sam više mogao i uspeo sam - dotakao se Marej ove situacije.

Denver naredni meč igra protiv Hjustona, dok će Oklahoma biti sledeći rival Golden Stejtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading