EKSPRESNO SMO SE OPROSTILI OD MUNDIJALA: Katastrofa naše reprezentacije!

Autor:

Sport

26.10.2022

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas kakav se ne pamti!

EKSPRESNO SMO SE OPROSTILI OD MUNDIJALA: Katastrofa naše reprezentacije!

Foto: Starsport

Ostalo je nešto manje od mesec dana do početka Mundijala u Kataru, a reprezentacija Srbije će svoj prvi meč na Svetskom prvenstvu odigrati 24. novembra od 20 časova protiv Brazila.

Nakon tog meča očekuje nas duel protiv Kameruna 28. novembra od 11 sati i protiv Švajcaraca - 2. decembra takođe od 11 sati po našem vremenu.

U susret šampionatu sveta, vreme je da se prisetimo i onih, neslavnih nastupa naše reprezentacije na Mundijalima.

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija SCG

Iako smo u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2006. godine u Nemačkoj, sa prvog mesta izborili mesto na Mundijalu, tamo smo se proveli kao pokisli crkveni miš.

Tadašnja selekcija Srbije i Crne Gore, na čelu sa Ilijom Petkovićem, otputovala je u Nemačku sa nadom da možemo proći tešku grupu koju smo prethodno dobili na žrebu, sastavljenu od reprezentacija kao što su Argentina i Holandija, uz takođe nezgodnu Obalu Slonovače.

Na startu smo doživeli minimalan poraz od Holandije golom Arjena Robena, međutim, nakon te utakmice usledila je prava blamaža. Tada "plavi", a danas "orlovi", popili su šest komada od Gaučosa i praktično već nakon dva kola završili sa svojim učešćem na Mundijalu.

Republika

Foto: Printscreen/reprezentacija.rs

SCG - Argentina 2006. godine

Strelci za Argentinu na toj utakmici bili su Maksi Rodrigez u dva navrata, zatim Lionel Mesi, Karlos Tevez, Esteban Kambijaso i Ernan Krespo, uz crveni karton za Mateju Kežmana. 

Nakon Argentine usledio je revijalni duel naše selekcije i Obale Slonovače, a afrička reprezentacija je nakon 0:2 uspela da dođe do preokreta i slavi na kraju sa 3:2.

Tako smo se sa 0 bodova uz gol razliku 2:10 ekspresno vratili kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading