DULJAJ "LETI" SA KLUPE PARTIZANA PRE DERBIJA?! Ređaju se LOŠE vesti za grobare!

Autor:

Sport

22.02.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baš ih neće danas.

DULJAJ "LETI" SA KLUPE PARTIZANA PRE DERBIJA?! Ređaju se LOŠE vesti za grobare!

Foto: Starsport

Problemi u Humskoj

Nakon odlaska Severine iz Partizana nastavljaju da se ređaju problemi u Humskoj. Do 172. večitog derbija broje se dani, svetkovina srpskog fudbala biće održana u subotu, 9. marta od 17 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

Pažnja na broj žutih kartona

Treneri oba tima Vladan Milojević i Igor Duljaj moraće da obrate pažnju i na igrače kojima preti suspenzija zbog žutih kartona. Konkretno, pažnju na ponašanje i komunikaciju sa sudijama moraće da obrati i sam Duljaj, kojem takođe preti suspenzija. Od ove sezone kazne važe i za trenere, koji nemaju pravo da budu na svojoj klupi ukoliko su dobili četiri žuta kartona.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj


Kako može doći do suspenzije?

Ukoliko šefu struke crno-belih taj četvrti žuti karton bude pokazan protiv Železničara, on neće imati pravo da sedi na klupi tima u večitom derbiju. Suspenziji su najbliža i dvojica prvotimaca, golman Aleksandar Jovanović i desni bek Aleksandar Filipović.

Problemi pred večiti derbi

Partizan već ima dosta problema pred meč sa Radnikom, a zbog povrede gostovanje na jugu Srbije propustiće Mateus Saldanja, dok zbog suspenzije Nemanja Nikolić neće biti u sastavu, a pomenuti Severina je takođe pod znakom pitanja.

Milojevićevi izazovi


Što se tiče Crvene zvezde, i Milojević će morati da obrati pažnju na pojedine igrače. Pre svega se to odnosi na Srđana Mijailovića i Osmana Bukarija, koji imaju po tri žuta kartona. Obojica su vrlo bitni za igru crveno-belih, standardni su u prvom timu. Dug je spisak igrača u Crvenoj zvezdi sa dva žuta kartona: Gelor Kanga, Milan Rodić, Mirko Ivanić, Uroš Sremčević, Aleksandar Dragović, Marko Stamenić, Naser Điga i Šerif Endijae.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading