NAŠ FUDBAL SE NIJE CENIO DOVOLJNO U BEOGRADU! Izraelac pričao PRVI PUT posle odlaska iz ZVEZDE!

Autor:

Sport

27.12.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo nagoveštaj da nešto nije štimalo?

NAŠ FUDBAL SE NIJE CENIO DOVOLJNO U BEOGRADU! Izraelac pričao PRVI PUT posle odlaska iz ZVEZDE!

Foto: FK Crvena zvezda

Barak Bahar je završio svoju epizodu u Crvenoj zvezdi, a sa sobom je poveo i izraelski deo stručnog štaba. Jedan od onih koji je radio sa njim bio je Gaj Carfati koji je, nedugo po raskidu saradnje sa crveno-belima, pronašao prvi sopstveni angažman.

Naime, Carfati je odmah po odlasku sa "Marakane" pronašao novi posao i postao glavni trener Makabija Netanje. Odmah na debiju zabeležio je pobedu protiv Ašdoda, da bi nakon toga dao izjavu koja se tiče i Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar sa stručnim štabom ispred severa

- Veoma mi nedostaje Barak Bahar. Poželeo mi je sreću pre utakmice i uputio ohrabrujuće reči. On je veliki profesionalac. Što se tiče Beograda, mogu da kažem da se naš fudbal nedovoljno ceni, u pogledu igrača, trenera, stadiona i publike, mislim da zaslužujemo više. Ovde ima mnogo ljudi koji fudbal vrlo dobro poznaju - rekao je Carfati po završetku utakmice.

Zatim je za portal "ONE" dodao da ne bi preterano komentarisao period u Beogradu, jer će, kako kaže, sačuvati to za kraj godine.

- Ne bih da govorim o svemu što se dešavalo tokom mog boravka u Crvenoj zvezdi. Gledam Makabi iz Netanje i treniram svoj tim. Od dana kad sam kročio ovde gledam samo ovaj klub. Pričati o iskustvima je u redu, ali sačuvaćemo ih za podkaste i pauze na kraju godine. Trenutno sam u Makabiju iz Netanje, dodao je bivši Baharov pomoćnik.

Barak Bahar se i dalje nije oglašavao nakon odlaska iz Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading