ŠOKANTNI DETALJI IZRAELSKIH MEDIJA O RASTANKU BAHARA I ZVEZDE: Vodiće se RAT oko novca!

Autor:

Sport

21.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko je ovo istina, biće veliki problem za crveno-bele.

ŠOKANTNI DETALJI IZRAELSKIH MEDIJA O RASTANKU BAHARA I ZVEZDE: Vodiće se RAT oko novca!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je sinoć poražena u večitom derbiju od Partizana rezultatom 2:1.

Ovo je bila kap koja je prelila čašu u Ljutice Bogdana, pa je struka crveno-belih sporazumno raskinula ugovor sa Barakom Baharom, ili je bar tako rečeno.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je danas na konferenciji za medije rekao da je sa izraelskim stručnjakom razgovor protekao u miru, te da je Bahar "povukao" sportski potez i odrekao se novca koji je po ugovoru trebalo da dobije, ali ga nije dočekao. 

Međutim, izraelski mediji imaju drugačiju verziju priče. Naime, oni tvrde da će se oko novca voditi veliki rat.

Za razliku od najave generalnog direktora Crvene zvezde, Izraelci nisu dobili otkaz i vodiće se velika borba oko novca. Tu su i dve plate koje im još nisu isplaćene. Zvezdan Terzić saopštio je danas (četvrtak) srpskim medijima da je Barak Bahar dobio otkaz i završio karijeru u klubu, a pored toga je naveo i da je izraelski trener 'pristao da se odrekne plate jer ne želi novac koji ne zaslužuje',  ali ispada da on ne stoji iza ovih izjava. 'ONE' saznaje da Bahar i njegov tim do sada nisu postigli nikakve dogovore sa upravom Crvene zvezde Beograd, a štaviše, čak nisu dobili ni zvanično obaveštenje ili zvaničan dokument kojim ih obaveštavaju da su otpušteni, šokantno je naveo izraelski portal.

Republika

Foto: Starsport

Struka Crvene zvezde na sinoćnom susretu.

Ističu da ugovor zapravo nije raskinut.

- Razlog je što bi, ukoliko bi se tako nešto desilo, Zvezda bila u obavezi da treneru i njegovom osoblju isplati sve zarade još dve i po godine. Dakle, u praksi nema ničega iza najave čelnika da je on zapravo smenio trenera u medijima, ali ne u praksi sa pravne tačke gledišta. Smisao je jasan – biće velika borba za novac - dodaje "ONE".

Takođe tvrde da se Baharu i igračima duguju plate.

- Problem za Bahara i ekipu je što u Srbiji u najboljem slučaju plaćaju porez od 15 odsto, moraće da dovrše mesece koje su dobili i dobiće obeštećenje. U Crvenoj zvezdi se ispostavilo da postoji način - ne plaćati. Baharu i izraelskom timu do sada duguju dve plate, a na putu su i do treće plate. Igrači u timu takođe nisu dobijali novac u poslednjem periodu i nisu mogli da vide da im plata ide na bankovne račune. Metoda se čini jasna. Otpušten preko medija i time izvršio pritisak na osoblje da prihvati odluku. Ni povratak u Izrael neće biti momentalan. Na primer, trener golmana Gaj Vajzinger je u Beogradu sa celom porodicom, deca su tu i moraće da ih izvede i onda se vrati u Izrael. Baher i Šarafti su stigli bez porodica, pa će na putu za Izrael samo morati da spakuju kofere - navodi se u tekstu izraelskog portala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading