ZBOG VELIČINE POLNOG ORGANA SUPRUGA GA SVAKODNEVNO PONIŽAVA U KREVETU: Sada stalno traži OVO, a zna da je nemoguće

Autor:

Lifestyle

01.05.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga ga ponižava pred drugima zbog njegove veličine!

ZBOG VELIČINE POLNOG ORGANA SUPRUGA GA SVAKODNEVNO PONIŽAVA U KREVETU: Sada stalno traži OVO, a zna da je nemoguće

Foto: Shutterstock

Jedan 46-godišnji Britanac prolazi kroz teško razdoblje nakon što je otkrio da njegova supruga, 41-godišnjakinja, stalno podsmeva njegovoj veličini polnog organa. Uprkos tome što je veličina njegovog polnog organa manja od proseka, do sada to nije uticalo na njihov intimni život. Međutim, nedavno se situacija promenila, a on se sada bori s depresijom i osećajem nedovoljnosti. U ispovesti je ispričao šta mu se dešava na intimnom polju. On zbog veličine polnog organa ima problema u spavaćoj sobi.

Suprugin zahtev za "obdarenim muškarcem"

Britanac je izjavio da je njegova supruga nedavno počela da izražava želju za spavanjem s "obdarenim muškarcem" i da ga redovno vređa nazivajući ga "majušnim". Uprkos njegovim naporima da je zadovolji na druge načine, ona nastavlja s ponižavajućim komentarima i ne želi da razgovara o tome kako popraviti njihov odnos, prenosi "Espreso".

Foto: Shutterstock

Žena ponižava muža zbog veličine polnog organa


Psiholog o nepristojnim komentarima i očuvanju braka

Psiholog je dao svoj komentar na situaciju ističući da su suprugini komentari nepristojni i bezobrazni. Takođe je istakao da veličina muškog polnog organa nema direktnu povezanost sa ženskim vrhuncem te da je važno da Britanac otvoreno razgovara sa suprugom o njihovim problemima kako bi sačuvali brak.

Britanac sada traži način da prevaziđe ovo poniženje i ponovo se oseti voljenim u braku koji traje već 13 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading