UŠLI SMO U VLADAVINU BLIZANACA, SVAKOM ZNAKU SLEDE PROMENE: Saznajte šta vas čeka - PRECIZNO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolog Vladimir Vlajić otkrio je šta čeka svaki znak Zodijaka.

UŠLI SMO U VLADAVINU BLIZANACA, SVAKOM ZNAKU SLEDE PROMENE: Saznajte šta vas čeka - PRECIZNO!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@PrvaTV

Juče smo ušli u vladavnu Blizanaca. Astrolog Vladimir Vlajić otkrio je šta će to doneti svakom znaku pojedinačno.

Blizanci

Treba da povedu računa o stopalima, bilo da su povrede ili nešto drugo. Emotivni segment -  biće potencijalnih kandidata ili kandidatkinja kod slobodnih, a kod zauzetih partner je taj koji unosi mir u sam odnos kada je u pitanju ova nedelja, harmorničan aspekt. Blizanci su haotični, dosta toga im se pokreće. Mogućnost za put, proširenje porodice, odnosno trudnoće. Što se tiče posla, prošao je haos.

Rakovi

Hormoni su na udaru, emotivno imaju mogućnost da upoznaju nekoga, slobodni da povedu računa da li je osoba koja im se sviđa slobodna ili ne. Zauzeti Rakovi imaće mogućnost za flertove, neka vode računa da to ne ode predaleko. Novac im je bitan ove nedelje, u dobrom su periodu.

Foto: youtube.com/PRVA, shutterstock

Vladimir Vlajić o svakom horoskopskom znaku pojedinačno

Lavovi

Treba da povedu računa o hroničnim zdravstvenim problemima. Pojaviće se neko ko će ih strastveno pokrenuti, mlađa osoba. Zauzeti će se baviti decom, praviće proslave. Postoji šansa za ulazak u tajnu vezu. Odlična nedelja ako su imali planove za pokretanje privatnog posla, treba to da pokrenu u prvi plan.

Device

Da povedu računa o stomaku, pogotovo ako su imale problema sa žuci. Slobodne Device možda će se vratiti prošlom partnerom. Zauzete kao da će nešto rešiti, raduju se parterovim uspesima. Poslovni segmet - šanse za uspeh.

Vage

Da vode računa o respiratornim problemima. Zauzete Vage kao da previše provociraju partnera ili partnerku, savet je da ne čačkaju. Vage, ovo nije nedelja kada treba nešto da razrešavate. Dosta će raditi i imaće mogućnosti da mnogo i zarade. 

Škorpija

Grlo na udaru. Dobar je period za nova poznanstva, priča može da ide ka braku. Zauzeti, oni koji su u tajnim vezama, da se paze otkrivanja. Poslovni segment - ovo je nedelja kada će napredovati i imaju mogućnost da izađu u prvi plan.

Strelac

Da povedu računa o stomaku i hormonima. Slobodni, imaju mogućnost da osvoje nekoga jer ovo je super nedelja za tako nešto. Zauzetima će neko privući pažnju ove nedelje. Posao - imaju podršku i pomoć bliskih saradnika. Mogućnost za pokretanje privatnog posla. 

Jarčevi

Mogu da imaju problem sa aritmijama i tahikardijom. Emotivni - odlična nedelja za zaljubljivanje. Zauzeti Jarčevi imaju napetost u odnosu. Posao - odličan period, mogućnost da prave nove kontakte i da nešto naplate, kao da idu na sve ili ništa ove nedelje. Imaće podršku šefa.

Vodolije

Nervoznije su ove nedelje. Zaljubiće se u nekog poznatog. Zauzete imaju više pažnje partnera. Posao - sve ide sporo, pa su nervozne. 

Ribe

Mogućnost sa problemom vratnog dela kičme. Slobodne Ribe imaju šansu da se zaljube, zauzete, ovo je nedelja kada će odnos biti bolji. Posao - mogućnost dobrih promena, za pokretanje privatnog posla, pomoć porodice, fenomenalan period.

Ovan

Kičma i pluća na udaru. Slobodni su malo emotivni i razdražljivi. Vikend im je fenomenalan. Zauzeti se raduju uspehu partnera ili partnerke. Posao - jača im samopouzdanje i njihova upornost će se isplatiti.

Bikovi

Grlo na udaru. Slobodni, obnavljanje kontakta sa nekim iz prošlosti. Zauzeti, mogućnost da uđu u brak. Posao - uspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading