ŠOKANTNO HAPŠENJE NA DORĆOLU: Policija uh privela zbog KOBASICA I PIVA!

Autor:

Hronika

01.05.2024

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje na Dorćolu u Beogradu: Neplaćena kobasica i pivo?

ŠOKANTNO HAPŠENJE NA DORĆOLU: Policija uh privela zbog KOBASICA I PIVA!

Foto: printskrin


U toku poslepodnevnih časova danas, na Dorćolu u Beogradu, došlo je do neobičnog hapšenja koje je privuklo pažnju javnosti. Prema informacijama koje su se mogle videti na videu sa instagram profila moj_beo_grad_, dva policijska automobila sa uključenim rotacionim svetlima zaustavila su se na ulici, a pripadnici MUP-a su ubacili čoveka sa lisicama u jedan od vozila.

Prema opisu videa, uhapšeni je navodno priveden jer nije platio kobasicu i pivo, dok je, iz nepoznatih razloga, pored njega uhapšen i radnik iz Idee. Ovo neobično hapšenje izazvalo je znatiželju i spekulacije među građanima, a slučaj je brzo postao predmet interesovanja medija.

 

 

Komentari ispod videa ukazuju na to da su mnogi uvereni da postoji neka skrivena pozadina ovog hapšenja, budući da se čini vrlo neobičnim da bi neko bio priveden zbog neplaćene kobasice i piva.


Zvanične reakcije nadležnih organa još uvek nema, ali se očekuje da će policija i kompanija Idea uskoro izneti svoje stavove o ovom incidentu. Takođe, javnost sa nestrpljenjem očekuje da sazna više detalja o hapšenju i eventualnim razlozima za pritvaranje radnika iz Idee.


Ovo neobično hapšenje na Dorćolu izazvalo je veliku pažnju javnosti i postalo predmet rasprave na društvenim mrežama. Građani su podeljeni u svojim spekulacijama o motivima ovog hapšenja, dok se još čekaju zvanične informacije o celom slučaju. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će biti novih saznanja o ovom neobičnom događaju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading