EKSKLUZIVNO! KOMŠIJE SVETLANE DRAGIJEVIĆ, U ČIJOJ KUĆI JE PREMINULA: "Izdalo je srce, samo se sručila! Strašno je to što joj se dogodilo..."

Autor:

Hronika

15.05.2024

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Todorović, u čijem domu je majka ubice Danke Ilić pila kafu, šokirani onim što se danas dogodilo.

EKSKLUZIVNO! KOMŠIJE SVETLANE DRAGIJEVIĆ, U ČIJOJ KUĆI JE PREMINULA: "Izdalo je srce, samo se sručila! Strašno je to što joj se dogodilo..."

Foto: Dragan Kadić

Ekipa portala Republika nalazi se u Boru, kod komšija Svetlane Dragijević, Todorovića, u čijoj kući je danas premila majka ubice Danke Ilić.

Oni su šokirani onim što se desilo, mlađi članovi porodice su rekli za Republiku da je strašno ono što je zadesilo Svetlanu.

- Otac i majka su bili sami kod kuće, mi tad nismo bili tu. U šoku smo, ne znamo šta bi rekli.  Pila je kod nas kafu, kada se samo sručila, najverovatnije je u pitanju srce, lekari su konstatovali smrt i to je bilo sve. Jutros je pustila živinu, a sad ko će se o tim životinjama brinuti niko ne zna, kuća je zapečaćena - navode članovi porodice Todorović.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Članovi porodice Todorović

Kako su dalje objasnili našoj novinarki od kada se dogodio stravičan zločin, nisu puno viđali Svetlanu.

- Svraćala je, u prolazu. Naša kuća se nalazi na putu ka prodavnici, gde je išla da kupi osnovne namirnice za život, strašno je to što joj se dogodilo - zaključuju ovi nesretni ljudi u čijoj je kući izdahnula majka ubice Danke Ilić.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u selu Banjko polje kod Bora, kada se sa bratom igrala u dvorštu kuće njene majke Ivane Ilić, a u trenuku kada je Ivana otišla do kola kako bi sinu donela vodu.

Istragom je utvrđeno da je mala Danka ubijena, a za njeno ubistvo su osumnjičeni radnici JKP Vodovod Bor, Srđan Janković i Dejan Dragijević.

Dragijević je priznao zločin rekavši da su devojčicu napre kolima udarili, a da ju je on onesvešćenu stavio u zadnji deo automobila u nameri da njeno telo (misleći da su je već tada ubili), stave na deponiju.

U međuvremenu se devojčica probudila i zaplakala, a on ju je udavio golim rukama. Kako je rekao, jednom rukom ju je davio, dok joj je drugom rukom prekrio usta.

Takođe, on je rekao da su mu da skloni telo sa deponije pomogli otac Radoslav Dragijević i brat Dalibor Dragijević.

Dalibor Dragijević je priveden 6. aprila, a u policijskoj stanici je preminuo u noći između 7. i 8. aprila. 

Kako je Republika tada ekskluzivno pisala, pred smrt je Dalibor priznao da je sa ocem i bratom ubicom sklonio telo male Danke, najpre u kuću gde su njeno telo navodno iskasapili, a da je zatim delove njenog tela otac sakrio na nepoznatu lokaciju i njemu i bratu.

Sa druge strane, Radoslav Dragijević odbija da otkrije gde je sakrio telo nesrećne devojčice.

Majka Svetlana je umrla danas, iz za sada nepoznatih razloga, a mnogi smatraju da je ovo upravo kletva porodice Dragijević i da ih je kazna stigla za stravičan zločin koji je izvršio Dejan, a onda dalje mu pomogli otac i brat.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez potpisa i linkovanja redakcije, a to je Republika.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nula X

15.05.2024 21:57

To je strašno. Žena je morala umreti od svega toga. Praktično izgubila obadva sina i muža. Ubistvo nije dokazano, jer bez dokaza priznanje ništa ne vredi a stvorena je atmosfera linča i u medijima i u javnosti i još i gore od toga. Sirota žena. Ona nije bila ni zašta kriva. Nek joj je pokoj duši.