REPUBLIKA ISPRED KUĆE PORODICE DRAGIJEVIĆ! Sve prazno, osim mačke u dvorištu ništa ni da šušne! (VIDEO)

Autor:

Hronika

15.05.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulica potpuno prazna...

REPUBLIKA ISPRED KUĆE PORODICE DRAGIJEVIĆ! Sve prazno, osim mačke u dvorištu ništa ni da šušne! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Svetlana Dragijević majka ubice Danke Ilić preminula je danas u porodičnoj kući komšija kod kojih je bila na kafi.

- Svetlana se od hapšenja sinova i supruga uopšte nije osećala dobro, dolazila je Hitna pomoć mnogo puta, skoro da je pala u krevet. Retko ko joj je dolazio, samo par komšija. Otišla je kod Todorovića da popije kafu, kada joj je iznenada pozlilo. Oni su je odmah prebacili na krevet, pozvali Hitnu pomoć, ali lekari nisu mogli ništa da učine - govori izvor za Republiku.

Ekipa portala Republika nalazi se u Boru, ispred kuće Dragijevića i kako javljaju cela ulica potpuno je pusta.

Ubica Danke Ilić i njegov otac su u zatvoru, a majka je jedina koja je u ovom momentu živela u kući. Sada je na kapiji katanac i nigde nema nikog, osim živine i mačke u dvorištu.

Kako javlja novinarka Republike, svi kao da su u zemlju propali, ulica je potpuno prazna.

Podsetimo, Svetlana Dragijević inače lošeg zdravstvenog stanja zapala je u depresiju i kompletno zdravlje joj se narušilo kada joj je mlađi sin Dalibor preminuo 7. aprila u pritvoru. Sekirala se što je njena kompletna kuća osramoćena i što je sama ostala u domaćinstvu.

- Izjedala se govoreći kako to da im se desi, kao da je neko bacio kletvu na njih. Nije mogla da poveruje da je njen stariji sin zajedno sa kolegom, kolima udario dete, a potom ga udavio kao i da su njen suprug Radoslav Rade i sin Dalibor uhapšeni kao saučesnici Dejanu u prikrivanju zločina, odnosno skrivanju Dankinih ostataka. Kad je umro Dalibor ona je skoro zanemoćala i stalno je ponavljala da je bio zdrav muškarac i da je umro od mučenja i batina u pritvoru. Znala je da su i Dejan i Rade bolesni i stalno je govorila da je gotovo sa njenom porodicom i da zna da ni njih dvojica neće izaći živi iz pritvora. Ponavljala je da oni nisu krivi i bukvalno do smrti to je govorila jadikujući nad sudbinom  - ispričala je nedavno komšinica Dragijevića.

Ona svedoči da su komšije poslednjih mesec dana uglavnom bežale od Svetlane i okretale glavu zgrožene saznanjem da su porodično počinili tako stravičan zločin.  

Podsetimo, telo male Danke ilić koja je nestala 26. marta sa imanja ujčevine svoje majke Ivane Ilić u Brestovačkom Polju, do sada nije pronađeno, uprkos opsežnim pretragama, a istraga zločina je u toku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading