MILJANA KECMANOVIĆ DANAS OČI U OČI SA RODITELJIMA UBIJENE DECE! Stigla u sud sređena u pratnji advokata! (VIDEO)

Autor:

Hronika

15.05.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona će danas biti saslušana!

MILJANA KECMANOVIĆ DANAS OČI U OČI SA RODITELJIMA UBIJENE DECE! Stigla u sud sređena u pratnji advokata! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Privatna arhiva

U Višem sudu u Beogradu danas bi saslušanjem majke trebalo da se nastavi suđenje roditeljima dečaka koji je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara te škole.  

Miljana Kecmanović, u pratnji advokata Irine Borović i Borivoja Borovića, stigla je u prostorije Višeg suda nešto pre 10.30 časova kada je zakazan početak ročišta.

I Irina Borojević se pojavila na sudu, iako je pre nekoliko dan aprijavila supruga za porodično nasilje. Miljana je na sebi imala suknju malo iznad kolena, crne salonke i šareni sako, a vidi se i da joj je kosa sveže sređena.

Inače, Miljana Kecmanović bi trebalo da prvi put iznese svoju odbranu, jer u istrazi nije ispitivana. 

Na prethodnih nekoliko suđenja njen suprug Vladimir Kecmanović izneo odbranu i odgovarao na pitanja suda, tužilaštva, oštećenih dok je na pitanja punomoćnika oštećenih odbio da odgovara. 

On od početka suđenja negira krivicu za delo za koje se tereti, teško delo protiv opšte sigurnosti.

Sud je u ovom slučaju zatvorio suđenje za javnost iz razloga zaštite interesa maloletnih žrtava.

Pored Kecmanovića optuženi su i instruktor i vlasnik streljane u kojoj je, kako se sumnja, maloletni Kosta Kecmanović učio da puca. 

Otac dečaka, optužen je da je izvršio krivično delo - teško delo protiv opšte sigurnosti jer je dete od 13 godina vodio u streljanu i učio da puca, kao i da nije adekvatno čuvao oružje u kući.

Kosta Kecmanović, koji u vreme izvršenja ovog zločina nije imao navršenih 14 godina, pa samim tim nije krivično odgovoran, pucao je na svoje drugare iz dva očeva pištolja koja je uzeo 1. maja.

Potom ih je kobnog dana stavio u svoj ranac, otišao u školu i tokom prvog časa ubio 10 osoba i ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Simona

15.05.2024 11:22

Pa kako će sad tako "uvažena gospođaa koja drži di tsvog integriteta" da se brani , a ona je najodgovornija za zločin koji je kosta učinio!

Odgovori 9 10
DIJEGO

15.05.2024 11:26

Ovo će baš biti interesantno sa 2Vnaženom gospođom" šta ima ona da kaže-

Tijana

15.05.2024 11:37

Cemu se nada ova zena?! Da ce se izvuci i proci nekaznjeno?! Nece je spasiti krivice i odgovornosti ni Borivoje Borovic!

Odgovori 10 8
Miljana

15.05.2024 14:15

@Tijana - @Tijana, nicemu se ona ne nada, ona zna da nece biti optužena, jer njene gumice za kosu i upotrebit uložak su na sudu nikakav dokaz, njen muz ce biti osuđen na max 12.god,i to je to sto se kazne tice! Takav je zakon u Srbiji! Da li su oni bili skladna porodica, normalna, to znaju oni i njihovi bliski, da li je dete Kosta imao problema to također znaju oni a trebala bi i skola i lecnik porodicni, ali niko to ne saopštava! Vladimir i Miljana su se morali i trebali roditeljima ubijene dece izvinite, moliti oprost i priznati da su oni krivi, jer im je maloletno dete ubilo decu, koje ne moze da odgovara! Ja licno mislim da ni kostinim roditeljima nije lako zaspati i buditi se da tim krstom, dete im je od zivota uradio pakao na zemlji! Naravno da se oni ne mogu uspoređivati sa roditeljima ubijenih anđela, njima je najtež, bol, tuga, ne daj boze nikome vise nikada

Odgovori 20 6