PROFESORU POLOMIO JAGODIČNU KOST! Krivična prijava protiv učenika koji je pretukao profesora na "Gimnazijadi"!

Autor:

Hronika

15.05.2024

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor pomenute škole je u pokušaju da razdvoji učenike, zadobio teške telesne povrede, potvrdila je direktorka Treće beogradske gimnazije Olga Čokaš za beogradske medije.

PROFESORU POLOMIO JAGODIČNU KOST! Krivična prijava protiv učenika koji je pretukao profesora na "Gimnazijadi"!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Nasilje

Beogradska policija će u saradnji sa Odeljenjem za maloletnike Višeg javnog tužilaštva, podneti krivičnu prijavu protiv jednog sedamnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda iz nehata.

Kako je saopšteno iz MUP-a, on se sumnjiči da je juče, za vreme održavanja manifestacije "Gimnazijada“, zadao udarac u glavu profesoru jedne beogradske gimnazije, nanevši mu teške telesne povrede.

U utorak na fudbalskoj utakmiciji koja je održana u okviru sportskog i humanitarnog turnira ''Gimnazijada'', dogodio se užasan incident u kom je pretučen profesor.

Naime, profesor pomenute škole je u pokušaju da razdvoji učenike, zadobio teške telesne povrede, potvrdila je direktorka Treće beogradske gimnazije Olga Čokaš za beogradske medije. Kako se saznaje, profesoru je polomljena jagodična kost.

- Treća beogradska gimnazija je donela odluku da se ovogodišnja ‘Gimnazjada’ prekida jer je svaki oblik nasilja apsolutno neprihvatljiv. Sva takmičenja koja je trebalo da se održe u sredu (15. maja) i četvrtak (16. maja) su otkazana - navodi direktorka.

Ona dodaje da je incident prijavljen policiji koja će dalje ispitati činjenice vezane za ovaj slučaj.

- Naš kolega jeste zadobio navedene povrede i trenutno se nalazi na pregledu. Nastava se danas odvija redovno - rekla je Čohaš.

Zbog ovoga, ''Gimnazijada'' je prekinuta, o čemu je Treća beogradska gimnazija sinoć obavestila ostale škole učesnice.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading