POLICIJA LIKVIDIRALA TINEJDŽERA (14) ISPRED SREDNJE ŠKOLE: Na društvenim mrežama ostavio misteriozne poruke na finskom i srpskom (FOTO)

Autor:

Svet

03.05.2024

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji nisu objavili identitet žrtve niti odakle potiče.

POLICIJA LIKVIDIRALA TINEJDŽERA (14) ISPRED SREDNJE ŠKOLE: Na društvenim mrežama ostavio misteriozne poruke na finskom i srpskom (FOTO)

Foto: shutterstock

Američka policija ubila je u sredu učenika (14) ispred srednje škole u Viskonsinu nakon što je dobila dojavu da se tu nalazi naoružana osoba, saopštio je tužilac te američke savezne države, Džoš Kol.

Kol je odbio da odgovori na pitanja novinara o tome da li je učenik otvorio vatru i da li je pokušao da uđe u školu.

Policija je saopštila da je "pretnja neutralizovana" izvan zgrade srednje škole u selu Maunt Horeb, udaljenom oko 40 kilometara od prestonice Medison, prenosi Medison 365.

Međutim, američki mediji su juče došli u posed poslednjih poruka koje je učenik ostavio na svom Snapčetu, pre nego je naoružan krenuo u školu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madison365 (@madison.365)

Kako prenose mediji, jedna poruka je na finskom i u prevodu znači: "Izdignite se iz lanaca ropstva", dok je druga poruka na srpskom: "Moj tata je zločinac iz rata", što zapravo predstavlja naziv jedne srpske pesme.

Inače, mediji nisu objavili identitet žrtve niti odakle potiče.

Policija je na mreži Facebook navela da nema više osumnjičenih i da niko nije povređen "osim navodnog napadača", prenosi AP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading