OSTAO PRIKLJEŠTEN IZMEĐU DVA VOZILA! U jezivoj nesreći na Mostu na Adi preminuo mladi radnik Vodovoda! BIO NA RADNOM ZADATKU!

Autor:

Hronika

15.05.2024

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik koji je tragično nastradao u trenutku nesreće prao je slivnika za odvod kišnice.

OSTAO PRIKLJEŠTEN IZMEĐU DVA VOZILA! U jezivoj nesreći na Mostu na Adi preminuo mladi radnik Vodovoda! BIO NA RADNOM ZADATKU!

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Mladi radnik JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" D. S. (32) tragično je nastradao sinoć dok je na Mostu na Adi radio svoj posao.

On je praktično zgnječen između dva vozila, kada je velikom brzinom vozač automobila naleteo na prvi parkirani kamion "Vodovoda". On je preminuo u Urgentnom centru nakon što je u toj nesreći zadobio teške telesne povrede, piše Blic.

Kako je rečeno u ovom gradskom preduzeću, ekipa radnika to veče izašla je na teren, na Most na Adi, kako bi u sklopu redovnih zadataka očistila rešetku, odnosno slivnik. Ovakva čišćenja se na prometnim saobraćajnicama obavljaju noću, kako se ne bi remetio saobraćaj.

Sve je urađeno prema proceduri, a ona izgleda tako da jedno vozilo "Vodovoda" stoji parkiran ispred slivnika, a drugi iza. Radnici se nalaze između.

Radnik koji je tragično nastradao u trenutku nesreće prao je slivnika za odvod kišnice. Sve se to se inače dešava u skroz desnoj, najsporijoj traci na Mostu na Adi, u pravcu od Banovog Brda ka Novom Beogradu.

U jednom trenutku, kako kažu u JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", velikom brzinom naišlo je vozilo „opel zafira“ i udarilo u prvi parkirani kamion. Od siline udarca, taj kamion je "poleteo" unapred i udario u kamion koji se nalazio ispred njega. A u tom prostoru između nalazio se radnik D. S, koje je na taj način bio priklješten između dva kamiona "Vodovoda".

Za sada nije poznato tačno kojom brzinom je vozio vozač automobila, ali na kolovozu nema vidljivih tragova kočenja.

Iza nastradalog je ostalo dvoje dece od jedne i četiri godine.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading