OGLASIO SE KLUB ARPADA ŠTERBIKA: Evo u kakvom stanju je bivši golman, vesti su ohrabrujuće

Autor:

Sport

01.05.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije imao srčani udar.

OGLASIO SE KLUB ARPADA ŠTERBIKA: Evo u kakvom stanju je bivši golman, vesti su ohrabrujuće

Foto: instagram.com/handballveszprem

Vest da je Arpad Šterbik (44), nekadašnji golman rukometne reprezentacije Jugoslavije, kasnije Srbije i Crne Gore, ali i Mađarske i Španije, imao srčani udar zabrinula je njegove prijatelje i navijač. Prema informacijama iz Mađarske, gde je bio trener golmana RK Vesprem, problem sa srcem je otkriven kada se požalio da mu nje dobro pred put na gostovanje na meč Lige šampiona protiv danskog Alborga. Kada su ga odveli u bolnicu ustanovljen je problem sa srcem pa je Arpad hospitalizovan.

Sada se oglasio i Šterbikov klub. Prema informacijama iz Mađarske, vesti su ohrabrujuće. 

- Naš trener golmana nije otputovao sa timom u utorak. On se javio u bolnicu zbog određenih problema kada je ustanovljeno da je imao srčani udar. Zahvaljujući brzoj medicinskoj intervenciji on se oseća dobro i možda će izaći sa intenzivne nege sutra. Mežimo Arpadu brz oporavak, čekamo ga da se vrati - poručio je Vesprem.

 

 

Podsetimo, dok je bio na golu Arpad je bio oslonac naše reprezentacije. Šterbik je bio golman reprezentacije Jugoslavije, a kasnije i Srbije i Crne Gore, ali i Mašarske i Španije. Ostavio je dubok trag u svetu rukometa svojim izvanrednim talentom i impresivnom karijerom, pa ne čudi da je neočekivani zdravstveni problemi zatekao njegove navijače i podsetio nas je koliko je važno voditi računa o svom zdravlju čak i nakon završetka sportske karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading