"ON JE POKAZAO I DOKAZAO DA GA NIŠTA NE MOŽE UPLAŠITI I UZDRMATI"! Vučević o najnovijoj pretnji smrću Vučiću: PLAŠI ME SAMO JEDNA STVAR"!

Autor:

Vesti

15.05.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što naročito plaši i zabrinjava jeste to da su one upućene ubrzo posle vesti o atentatu na premijera Slovačke Roberta Fica, istakao je Vučević.

"ON JE POKAZAO I DOKAZAO DA GA NIŠTA NE MOŽE UPLAŠITI I UZDRMATI"! Vučević o najnovijoj pretnji smrću Vučiću: PLAŠI ME SAMO JEDNA STVAR"!

Foto: tiktok/printscreen/srbijasutra

Premijer Srbije Miloš Vučević osudio je danas pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koje su se pojavile na društvenim mrežama.

- Najoštrije osuđujem jezive pretnje smrću na društvenim mrežama predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, kojih je u prošlosti i te kako bilo. Ono što naročito plaši i zabrinjava jeste to da su one upućene ubrzo posle vesti o atentatu na premijera Slovačke Roberta Fica. Očekujem hitnu reakciju nadležnih državnih organa. Ovakve monstruozne pretnje su već dobro poznata matrica po kojoj u izuzetno važnim i sudbonosnim trenucima za Srbiju pokušavaju da slome predsednika Vučića dok se on bori i ulaže nadljudske napore kako bi Ujedinjenim Nacijama onemogućio usvajanje rezolucije o Srebrenici i spasao Srbe stigme da nose etiketu genocidnog naroda - rekao je Vučević i dodao:

- Ali neće im proći! Predsednik Vučić je pokazao i dokazao, mnogo puta do sada, da ga nikakve pretnje i pritisci ne mogu uplašiti i uzdrmati, već će ga učiniti još jačim u borbi za Srbiju i za njene građane kao i za sve buduće generacije.  Ovo nije samo napad na Aleksandra Vučića nego i na instituciju predsednike jedne zemlje.  Skandalozno ali očekivano što nema nikakve osude ovako monstruoznih pretnji  njegovih političkih protivnika, koji time samo pokazuju svoje pravo lice.

Živela Srbija - zaključio je premijer Srbije.

Podsećamo, brzom akcijom Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave u Somboru i Osnovnog javnog tužilaštva u Somboru danas je uhapšen D.M. (62) koji je osumnjičen da je pretio predsedniku Aleksandru Vučiću na društvenoj mreži X. 

Imenovani je zadrzan zbog osnova sumnje da je učinio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 st. 3 u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika.

Osumnjičeni je saslušan, a nakon toga Osnovno javno tužilaštvo u Somboru ustupilo je nadležnost nad ovim slučajem Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal koje će obavestiti javnost o daljim merama koje će biti preduzete.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Мiraš

15.05.2024 21:27

Vučić pokazuje duboku posvećenost i hrabrost u suočavanju sa pretnjama. Važno je da se lideri ne plaše i da nastave da rade u interesu naroda, bez obzira na izazove

Đorđije

15.05.2024 21:28

Pretnje smrću su ozbiljan problem koji zahteva odlučan odgovor. Podržavam izjavu gospodina Vučevića i verujem da zajedničkim snagama možemo prevazići strahove i izgraditi sigurnije društvo

Milijana

15.05.2024 21:28

Posle svakog napada i pretnji Vučić je sve jači i odlučniji u odbrani Srbije i njenih interesa.

Balša

15.05.2024 21:29

Samo jedna stvar plaši gospodina Vučevića, a to je odgovornost prema građanima. Njegova izjava je primer liderstva koje ne dozvoljava da ga pretnje odvrate od služenja javnom dobru